Osobe rođene u ovim horoskopskim znakovima se najčešće razvode

Agencije
Osobe rođene u ovim horoskopskim znakovima se najčešće razvode

Ko god stupa u brak sigurno ne razmišlja o tome da će se uskoro razvesti.

Ako ste rođeni u nekom od slijedećih horoskopskih znakova, dobro razmislite prije nego se odlučite na brak jer postoje velike šanse za razvod od preostalih znakova Zodijaka.

Blizanci

Jedan dan žele jedno, a već drugog drugo. S razlogom su dospjeli na ovu listu jer nikada ne znate šta da očekujete od njih. Skloni su idealizovanju partnera pa se lako razočaraju u njih kad shvate da ipak nisu tako savršeni kao u njihovoj glavi.

Vodolija

Vole svoju nezavisnost i najbolje se osjećaju kada su sami, pa zbog toga važe i za najusamljneiji znak Zodijaka, piše index.hr. Ako se osjećaju da su sputani u vezi ili braku, velike su šanse da će prekinuti ili zatražiti razvod jer im je sloboda na prvom mjestu.

Jarac

Obično nisu ti koji traže razvod već to zahtijevaju njihovi partneri. Trude se da impresioniraju partnera dok ne dobiju šta žele, a to je najčešče brak i tada prestaju da se trude.

Strelac

Obožava flert i ne suzdržavaju se od njega čak ni kada su u braku, a to se njihovim partnerima ne dopada. Rijetki su oni koji mogu da izdrže u braku sa ovim znakom.

Škorpija

Škorpi je poput Strelaca ne propuštaju priliku za flert, a skloni su i prevarama. Znaju da budu ljubomorni i posesivni u braku ili vezi što rijetko ko može da trpi.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana