Они најтеже подносе раскид

index.hr
Они најтеже подносе раскид

Неки људи су емотивнији од других, а исто се тако неки тешко носе с промјенама и раскидима.

Управо су те особине заједничке појединим хороскопским знаковима који не знају како да прихвате љубавни бродолом.

Ево који су то знакови:

Рак

Они су највећи емотивци с којима ћете се срести па не чуди што су им љубав и породица на првом мјесту. Ипак, имају проблем с рационалним погледом на ствари па често прошлост идеализују, док им садашњост није довољно добра.

Не воле промјене и тешко се носе с остављањем па ће се на све начине трудити да одрже љубавну везу у животу, чак и онда када је свима јасно да то нема смисла.

Рибе

Чак и онда када пронађу нову љубав, припадници овог хороскопског знака ће имати посебно мјесто на којем ће чувати ствари које их подсјећају на бившег партнера, преноси Index.hr. Њихов процес туговања траје дуго па неретко сами себе муче присjећајући се прошлости.

Шкорпија

Они су истовремено осjећајни и јаки, али и страствени. Искрено уживају у љубави па за сваког партнера мисле како је он онај прави. Такође, јако су љубоморни и тешко прихватају чињеницу да су њихови бивши љубавници пронашли срећу с неким другим.

Бик

За њих је опоравак од пропале везе дуготрајан процес, али то никада неће признати. Пате и тугују у себи, док се на први поглед чини да их раскид уопше не погађа.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана