Oni najteže podnose raskid

index.hr
Oni najteže podnose raskid

Neki ljudi su emotivniji od drugih, a isto se tako neki teško nose s promjenama i raskidima.

Upravo su te osobine zajedničke pojedinim horoskopskim znakovima koji ne znaju kako da prihvate ljubavni brodolom.

Evo koji su to znakovi:

Rak

Oni su najveći emotivci s kojima ćete se sresti pa ne čudi što su im ljubav i porodica na prvom mjestu. Ipak, imaju problem s racionalnim pogledom na stvari pa često prošlost idealizuju, dok im sadašnjost nije dovoljno dobra.

Ne vole promjene i teško se nose s ostavljanjem pa će se na sve načine truditi da održe ljubavnu vezu u životu, čak i onda kada je svima jasno da to nema smisla.

Ribe

Čak i onda kada pronađu novu ljubav, pripadnici ovog horoskopskog znaka će imati posebno mjesto na kojem će čuvati stvari koje ih podsjećaju na bivšeg partnera, prenosi Index.hr. Njihov proces tugovanja traje dugo pa neretko sami sebe muče prisjećajući se prošlosti.

Škorpija

Oni su istovremeno osjećajni i jaki, ali i strastveni. Iskreno uživaju u ljubavi pa za svakog partnera misle kako je on onaj pravi. Takođe, jako su ljubomorni i teško prihvataju činjenicu da su njihovi bivši ljubavnici pronašli sreću s nekim drugim.

Bik

Za njih je oporavak od propale veze dugotrajan proces, ali to nikada neće priznati. Pate i tuguju u sebi, dok se na prvi pogled čini da ih raskid uopše ne pogađa.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana