Оне су краљице драме: Држите се подаље ових хороскопских знакова

index.hr
Оне су краљице драме: Држите се подаље ових хороскопских знакова

Краљице драме долазе у разним облицима, али најчешће у три хороскопска знака.

Сазнајте ко су највећи “драматичари” хороскопа и, ако нисте међу њима, препоручујемо да се у кризним ситуацијама држите даље од њих:

Шкорпија

Страствене Шкорпије врло су упорне у остварењу својих циљева и ако нешто крене како не треба, могу да се гадно изнервирају. Жене рођене у знаку Шкорпије врло су емотивне, некад чак и агресивне, а мушкарци су константно под стресом и врло се лако наљуте због сваке ситнице.

Лав

Лавице држе рекорд у броју драматичних испада. Врло су егоцентричне, обожавају улизивање и сматрају да у животу заслужују само најбоље. Врло често су арогантне и неће попустити док не остваре своју намеру. Мушкарци рођени у знаку Лава често имају врло сличне карактеристике па их неријетко оцењују као умишљене и бахате.

Рак

Врло осјетљиве, жене рођене у знаку Рака често направе драму због нагле бујице емоција. Врло често их описују као размажене принцезе, али од ова три знака њих је најлакше вратити у стварност, преноси index. Мушкарци Ракови нису екстремно драматични, али не оклевају да дају до знања када им нешто није по вољи.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана