One su kraljice drame: Držite se podalje ovih horoskopskih znakova

index.hr
One su kraljice drame: Držite se podalje ovih horoskopskih znakova

Kraljice drame dolaze u raznim oblicima, ali najčešće u tri horoskopska znaka.

Saznajte ko su najveći “dramatičari” horoskopa i, ako niste među njima, preporučujemo da se u kriznim situacijama držite dalje od njih:

Škorpija

Strastvene Škorpije vrlo su uporne u ostvarenju svojih ciljeva i ako nešto krene kako ne treba, mogu da se gadno iznerviraju. Žene rođene u znaku Škorpije vrlo su emotivne, nekad čak i agresivne, a muškarci su konstantno pod stresom i vrlo se lako naljute zbog svake sitnice.

Lav

Lavice drže rekord u broju dramatičnih ispada. Vrlo su egocentrične, obožavaju ulizivanje i smatraju da u životu zaslužuju samo najbolje. Vrlo često su arogantne i neće popustiti dok ne ostvare svoju nameru. Muškarci rođeni u znaku Lava često imaju vrlo slične karakteristike pa ih nerijetko ocenjuju kao umišljene i bahate.

Rak

Vrlo osjetljive, žene rođene u znaku Raka često naprave dramu zbog nagle bujice emocija. Vrlo često ih opisuju kao razmažene princeze, ali od ova tri znaka njih je najlakše vratiti u stvarnost, prenosi index. Muškarci Rakovi nisu ekstremno dramatični, ali ne oklevaju da daju do znanja kada im nešto nije po volji.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana