Очекују да им партнер "чита мисли": Ови знакови никад не показују осјећаје

ГС
Foto: Илустрација

Постоје знакови зодијака који мање-више јасно изражавају осјећаје, али постоје и они који нису ни близу тако отворени.

Према астролозима, ова три знака се истичу јер потискују осјећаје више од било кога другог.

Шкорпија

Шкорпије су повучене, иако не изгледају тако. Тешко им је исказати своје емоције, па често могу дјеловати хладно и бездушно. Што се тиче признања љубави, они углавном очекују да ‘друга страна’ зна шта им је у срцу и да им прочита мисли и осјећаје. Такође, императив им је да особа која им се свиђа или она с којом су у вези или у браку буде директна.

Стријелац

Они нису претјерано љубазни и отворени у комуникацији. Није им угодно показати своју наклоност некоме, ма колико га дубоко вољели. Своје осјећаје изражавају срамежљиво, а кад је романтика у питању увијек су забринути, пише Story.

Риба

Људи рођени у овом воденом знаку често не желе признати шта осјећају ни себи, а поготово не особи у коју су заљубљени. Умјесто разговора о емоцијама, желе да се њихов однос темељи на разумијевању и надају се да ће друга страна ‘прочитати’ како се осјећају.

Ако се виђате с мушкарцем рођеним у знаку Риба, немојте очекивати да ће вас запросити – вољеће вас до неба, али тешко ћете пријећи преко познатог питања: ‘Желиш ли се удати за мене?’. С друге стране, жене Рибе ће сваки слободан тренутак моћи провести с вама мјесецима, али вам никада неће рећи да им се свиђате – на вама је да то сами ‘прочитате’.

 

 

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана