Očekuju da im partner "čita misli": Ovi znakovi nikad ne pokazuju osjećaje

GS
Foto: Ilustracija

Postoje znakovi zodijaka koji manje-više jasno izražavaju osjećaje, ali postoje i oni koji nisu ni blizu tako otvoreni.

Prema astrolozima, ova tri znaka se ističu jer potiskuju osjećaje više od bilo koga drugog.

Škorpija

Škorpije su povučene, iako ne izgledaju tako. Teško im je iskazati svoje emocije, pa često mogu djelovati hladno i bezdušno. Što se tiče priznanja ljubavi, oni uglavnom očekuju da ‘druga strana’ zna šta im je u srcu i da im pročita misli i osjećaje. Takođe, imperativ im je da osoba koja im se sviđa ili ona s kojom su u vezi ili u braku bude direktna.

Strijelac

Oni nisu pretjerano ljubazni i otvoreni u komunikaciji. Nije im ugodno pokazati svoju naklonost nekome, ma koliko ga duboko voljeli. Svoje osjećaje izražavaju sramežljivo, a kad je romantika u pitanju uvijek su zabrinuti, piše Story.

Riba

Ljudi rođeni u ovom vodenom znaku često ne žele priznati šta osjećaju ni sebi, a pogotovo ne osobi u koju su zaljubljeni. Umjesto razgovora o emocijama, žele da se njihov odnos temelji na razumijevanju i nadaju se da će druga strana ‘pročitati’ kako se osjećaju.

Ako se viđate s muškarcem rođenim u znaku Riba, nemojte očekivati da će vas zaprositi – voljeće vas do neba, ali teško ćete prijeći preko poznatog pitanja: ‘Želiš li se udati za mene?’. S druge strane, žene Ribe će svaki slobodan trenutak moći provesti s vama mjesecima, ali vam nikada neće reći da im se sviđate – na vama je da to sami ‘pročitate’.

 

 

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana