Ноћас излази пун Мјесец јагоде: За ова три знака испуњавају се све жеље

GS
Foto: X.com

У ноћи између 21. и 22. јуна излази посебан пун Мјесец који се назива "Мјесец јагоде". Назив је добио по томе што се сматра да ће вечерас имати специфичну нијансу, јер сунчева свјетлост пада из посебног угла.

Астрологија јасно ставља до знања да смо током пуног Мјесеца у Јарцу 21. јуна 2024. на добром путу да остваримо један сан. Пун Мјесец у Јарцу долази одмах послије љетњег солстиција, појачава емоционални значај свих знакова Зодијака и помаже им да се афирмишу. Јунски пун Мјесец познат је као Мјесец јагоде јер се поклапа са сезоном овог укусног воћа, а неки кажу да је добио име по тамноцрвеној нијанси коју добија због начина на који се сунчева свјетлост одбија од Мјесеца.

Мјесец јагоде ће у петак 21. јуна 2024. године бити у знаку Јарца и овога петка 3 хороскопска знака моћи ће да искористите моћ универзума и да пожеле жељу.

Дјевица

Ако се сјећате, некада сте вјеровали у магију и мислили сте да ако можете да се довољно концентришете на жељу, можете је и остварити. Међутим, како је вријеме пролазило, почели сте да мислите да је то дјетињасто и да једино што може да оствари сан биће напоран рад и труд. На неки начин сте у праву... али жеље се остварују! Током пуног Мјесеца у знаку Јарца, ваше шансе да видите испуњење жеље су много веће него у било које друго вријеме - 21. јуна ваше "дјетињасте" мисли неће дјеловати превише дјетињасто. Дозволите себи смјелост да поново сањате и гледајте како се магија одвија пред вашим очима.

Вага

Увијек сте вјеровали у моћ ума. У петак, 21. јуна, погледаћете у небо и видјети пун Мјесец, који вас аутоматски инспирише да пожелите жељу. Волите да гледате у Мјесец, па вечерас пожелите жељу. Можда сте реалиста, али то вас не спречава да будете овог петка сањар и да вам Мјесец буде стари пријатељ. Послаћете жељу 'тамо тамо' да одјекује кроз вјечност, дозвољавајући космосу да уђе у ваше мисли. Оно што пожелите биће вам испуњено.

Стријелац

Када пожелите жељу, осјећате се дјетињасто. Више не сумњате у себе, спремни сте да се потпуно предате дјечјим начинима да се обратите животу. Бити у контакту са својим унутрашњим дјететом омогућио вам је да поново осјетите и ослободите те борбе одраслог живота. Ваша жеља је да будете слободни, а жеља ће вам се испунити током пуног Мјесеца у Јарцу. У петак, 21. јуна, дозвољавате себи да се изгубите у овој жељи. Јединствени и индивидуални, током пуног Мјесеца у Јарцу желите да живите по свом, сада и заувијек, преноси Сенса.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана