Noćas izlazi pun Mjesec jagode: Za ova tri znaka ispunjavaju se sve želje

GS
Foto: X.com

U noći između 21. i 22. juna izlazi poseban pun Mjesec koji se naziva "Mjesec jagode". Naziv je dobio po tome što se smatra da će večeras imati specifičnu nijansu, jer sunčeva svjetlost pada iz posebnog ugla.

Astrologija jasno stavlja do znanja da smo tokom punog Mjeseca u Jarcu 21. juna 2024. na dobrom putu da ostvarimo jedan san. Pun Mjesec u Jarcu dolazi odmah poslije ljetnjeg solsticija, pojačava emocionalni značaj svih znakova Zodijaka i pomaže im da se afirmišu. Junski pun Mjesec poznat je kao Mjesec jagode jer se poklapa sa sezonom ovog ukusnog voća, a neki kažu da je dobio ime po tamnocrvenoj nijansi koju dobija zbog načina na koji se sunčeva svjetlost odbija od Mjeseca.

Mjesec jagode će u petak 21. juna 2024. godine biti u znaku Jarca i ovoga petka 3 horoskopska znaka moći će da iskoristite moć univerzuma i da požele želju.

Djevica

Ako se sjećate, nekada ste vjerovali u magiju i mislili ste da ako možete da se dovoljno koncentrišete na želju, možete je i ostvariti. Međutim, kako je vrijeme prolazilo, počeli ste da mislite da je to djetinjasto i da jedino što može da ostvari san biće naporan rad i trud. Na neki način ste u pravu... ali želje se ostvaruju! Tokom punog Mjeseca u znaku Jarca, vaše šanse da vidite ispunjenje želje su mnogo veće nego u bilo koje drugo vrijeme - 21. juna vaše "djetinjaste" misli neće djelovati previše djetinjasto. Dozvolite sebi smjelost da ponovo sanjate i gledajte kako se magija odvija pred vašim očima.

Vaga

Uvijek ste vjerovali u moć uma. U petak, 21. juna, pogledaćete u nebo i vidjeti pun Mjesec, koji vas automatski inspiriše da poželite želju. Volite da gledate u Mjesec, pa večeras poželite želju. Možda ste realista, ali to vas ne sprečava da budete ovog petka sanjar i da vam Mjesec bude stari prijatelj. Poslaćete želju 'tamo tamo' da odjekuje kroz vječnost, dozvoljavajući kosmosu da uđe u vaše misli. Ono što poželite biće vam ispunjeno.

Strijelac

Kada poželite želju, osjećate se djetinjasto. Više ne sumnjate u sebe, spremni ste da se potpuno predate dječjim načinima da se obratite životu. Biti u kontaktu sa svojim unutrašnjim djetetom omogućio vam je da ponovo osjetite i oslobodite te borbe odraslog života. Vaša želja je da budete slobodni, a želja će vam se ispuniti tokom punog Mjeseca u Jarcu. U petak, 21. juna, dozvoljavate sebi da se izgubite u ovoj želji. Jedinstveni i individualni, tokom punog Mjeseca u Jarcu želite da živite po svom, sada i zauvijek, prenosi Sensa.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana