Недјељни хороскоп: Којим знацима ће посљедњи дани марта бити најсрећнији

Г.С.
Недјељни хороскоп: Којим знацима ће посљедњи дани марта бити најсрећнији

Сазнајте какве вас промjене очекују у наредној недјељи на пословном, приватном и здравственом плану.

ОВАН

Љубав: Млад Мјесец у Овну вас је дословно разбудио, лагано поправљате свој однос са партнером. Желите да докажете своју приврженост. Пред слободнима је идеална недјеља за почетак везе, уживајте у наредном периоду.

Посао: Нема великих промена на пословном плану, пружа вам се прилика да ријешите заостале приватне обавезе. Поведите рачуна о административном дијелу посла, како не би направили грешку. Очекује вас финансијски прилив.

Здравље: Сјајно, пише Могу ја то сама.

БИК

Љубав: Осјећате се добро у својој кожи, Венера је у вашем сазвијежђу и подстиче ваше самопоуздање. Дефинишите циљеве за наредни период, одличан је тренутак за заснивање породице и трудноћу. Слободне Бикове не очекују веће промјене.

Посао: У протеклој недјељи многи припадници знака сусрели су се са новим пословним пројектима. Сада је прави тренутак да изразите своју креативности и добро организујете колектив. Немојте околишати, дикретна комуникација доноси вам успјех.

Здравље: Нема већих промјена.

БЛИЗАНЦИ

Љубав: Марс је на посљедњим степенима Близанаца и лагано излази из вашег сазвијежђа што вам доноси олакшање. Комуникација са партнером и драгим људима биће продуктивнија и директнија. Нема разлога да сумњате у себе!

Посао: Близанце очекује сјајна недјеља када су пословне активности у питању, изразите своје способности и знање. Будите директни и инсистирајте на потписивању уговора ако сте кренули са додатним хонорарним послом.

Здравље: Добро се осјећате.

РАК

Љубав: Имате утисак да не можете да контролишете своје емоције али то је привремено стање. Анксиозност и лоше мисли однијеће физичка активност, будите у покрету. Генерално гледано на љубавном плану нема већих промјена, фокус је на вашем унутрашњем свијету.

Посао: Понедјељак и уторак могу бити напорни дани, прија вам мир али на пословном плану тренутно не можете да га остварите. Морате остати дио колектива, немојте се осамиљивати. Сам крај радне недјеље доноси вам олакшање!

Здравље: Уживајте у лијепом времену и природи, ојачајте имунитет на тај начин.

ЛАВ

Љубав: Пред Лавовима је недјеља која их усмјерава на пословне активности, немате много слободног времена. Искористите га продуктивно, направите јасан план и ако је могуће проведите викенд у природи.

Посао: Договори са иностранством су у фокусу, искористите своје преговарачке способности да у потпуности остварите пословне циљеве. Немојте правити компромисе, овог пута звезде су на вашој страни!

Здравље: Обратите пажњу на исхрану.

ДЕВИЦА

Љубав: Дјевице очекује стабилна недеља на љубавном плану, можете да се посветите себи и одморите колико је то могуће. Слободни припадници знака маштају о уласку у озбиљну везу али тренутно немају енергије да се посвете комуникацији са особом која им се допада.

Посао: Млад Мјесец у Овну Дјевице је подстакао да изађу из зоне конфора, посветите се хобијима и размислите о стицању нових знања и вјештина. Наредна недјеља је као створена за опуштање, неће бити великих промјена на пословном плану.

Здравље: Добро се осјећате.

ВАГА

Љубав: Ваге су на испиту, први Млад Мјесец у Овну може вас подстаћи да анализирате добре и лоше стране везе у којој се налазите. Немојте доносити исхитрене одлуке, сачекајте други Млад Мјесец у Овну крајем априла тада ћете спознати реалну ситуацију. Нема промјена за слободне припаднике знака.

Посао: Ви сте сигурни у себе, након неколико мјесеци преиспитивања и успијевате да избалансирате пословне активности. У свом окружењу наилазите на подршку у којој уживате. Очекује вас финансијски добитак средином недјеље.

Здравље: Немојте се преједати.

ШКОРПИЈА

Љубав: Шкорпије очекује занимљива недјеља, фокус је на комункацији са драгим људима. Очекују вас позитивне вијести од блиских рођака! Слободне Шкорпије фокусиране су на своје хобије, желите да уложите енергију у позитивне активности и повратите кондицију.

Посао: Недјеља пред Шкопријама је позитивна, нема великих осилација на пословном плану. Почетак недјеље може од вас тражити максималну концентрацију али ћете све обавезе успети да завршите на вријеме. Викенд искористите за уживање у природи и свјежем ваздуху.

Здравље: Сјајно.

СТРЕЛАЦ

Љубав: Стрелчеве очекује авантуристичка недјеља, прољеће вас покреће тако да већина вас планира краћа путовања са партнером. Проведите активно послијеподне у природи, одвојте своје мисли од пословних активности било да сте у вези или соло.

Посао:Имате утисак да се одређена комуникација отргла контроли, може доћи до мањегн неспоразума у колективу. Останите смерени и изнесите јавно своје мишљење и изанализирајте поступке колектива у протеклом периоду. Звијезде су на вашој страни.

Здравље: Осјетљиво вам је грло и гласне жице.

ЈАРАЦ

Љубав: Ваша жеља за контролом вас паралише и изнова фрустрира. Не можете увијек између редова схватити шта неко осјећа према вама или мисли, овог пута је ваша директна комуникација на испиту. Право је вријеме да ријешите несугласице са својом околином.

Посао: Тренутно нисте фокусирани на пословну сферу живота, потрудите се да завршите са важним обавезама. Одморите колико можете, прија вам тишина и пружа вам простор за размишљање о себи и људима који су вам драги. Очекује вас новчани добитак на самом почетку недјеље.

Здравље: Стабилно.

ВОДОЛИЈА

Љубав: Плутон улази у сазвијежђе Водолије и подстиче вашу позитивну страну личности, вашу креативну енергију. Људи ће уживати у вашем друштву, можете их инспирисати да се покрену и учине нешто добро за себе. Слободне Водолије имају прилику да покрену комуникацију са особом која им се допада.

Посао: Уколико сте завршили за важним пословним обавезама на вријеме нема разлога за бригу. Наредна недјеља је мирна, не доноси велике промјене Водолијама на пословном плану. Можете да се фокусирате на приватан живот.

Здравље: Добро.

РИБЕ

Љубав: Покушајте да останете смирени у првој половини недјеље, немојте схватити партнерове провокације сувише лично. У супротном можете ући у конфликт који ће вам исцрпети енергију. Посветите се себи и ослободите се стреса уз физичку активност.

Посао: На пословном плану Рибе очекује стабилна недјеља. Посвећени сте свакодневним обавезама и трудите се да створите позитивну атмосферу у колективу. Ваш труд и вишемјесечно залагање неће остати непримећено.

Здравље: Наспавајте се.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана