Nedjeljni horoskop: Kojim znacima će posljednji dani marta biti najsrećniji

G.S.
Nedjeljni horoskop: Kojim znacima će posljednji dani marta biti najsrećniji

Saznajte kakve vas promjene očekuju u narednoj nedjelji na poslovnom, privatnom i zdravstvenom planu.

OVAN

Ljubav: Mlad Mjesec u Ovnu vas je doslovno razbudio, lagano popravljate svoj odnos sa partnerom. Želite da dokažete svoju privrženost. Pred slobodnima je idealna nedjelja za početak veze, uživajte u narednom periodu.

Posao: Nema velikih promena na poslovnom planu, pruža vam se prilika da riješite zaostale privatne obaveze. Povedite računa o administrativnom dijelu posla, kako ne bi napravili grešku. Očekuje vas finansijski priliv.

Zdravlje: Sjajno, piše Mogu ja to sama.

BIK

Ljubav: Osjećate se dobro u svojoj koži, Venera je u vašem sazviježđu i podstiče vaše samopouzdanje. Definišite ciljeve za naredni period, odličan je trenutak za zasnivanje porodice i trudnoću. Slobodne Bikove ne očekuju veće promjene.

Posao: U protekloj nedjelji mnogi pripadnici znaka susreli su se sa novim poslovnim projektima. Sada je pravi trenutak da izrazite svoju kreativnosti i dobro organizujete kolektiv. Nemojte okolišati, dikretna komunikacija donosi vam uspjeh.

Zdravlje: Nema većih promjena.

BLIZANCI

Ljubav: Mars je na posljednjim stepenima Blizanaca i lagano izlazi iz vašeg sazviježđa što vam donosi olakšanje. Komunikacija sa partnerom i dragim ljudima biće produktivnija i direktnija. Nema razloga da sumnjate u sebe!

Posao: Blizance očekuje sjajna nedjelja kada su poslovne aktivnosti u pitanju, izrazite svoje sposobnosti i znanje. Budite direktni i insistirajte na potpisivanju ugovora ako ste krenuli sa dodatnim honorarnim poslom.

Zdravlje: Dobro se osjećate.

RAK

Ljubav: Imate utisak da ne možete da kontrolišete svoje emocije ali to je privremeno stanje. Anksioznost i loše misli odnijeće fizička aktivnost, budite u pokretu. Generalno gledano na ljubavnom planu nema većih promjena, fokus je na vašem unutrašnjem svijetu.

Posao: Ponedjeljak i utorak mogu biti naporni dani, prija vam mir ali na poslovnom planu trenutno ne možete da ga ostvarite. Morate ostati dio kolektiva, nemojte se osamiljivati. Sam kraj radne nedjelje donosi vam olakšanje!

Zdravlje: Uživajte u lijepom vremenu i prirodi, ojačajte imunitet na taj način.

LAV

Ljubav: Pred Lavovima je nedjelja koja ih usmjerava na poslovne aktivnosti, nemate mnogo slobodnog vremena. Iskoristite ga produktivno, napravite jasan plan i ako je moguće provedite vikend u prirodi.

Posao: Dogovori sa inostranstvom su u fokusu, iskoristite svoje pregovaračke sposobnosti da u potpunosti ostvarite poslovne ciljeve. Nemojte praviti kompromise, ovog puta zvezde su na vašoj strani!

Zdravlje: Obratite pažnju na ishranu.

DEVICA

Ljubav: Djevice očekuje stabilna nedelja na ljubavnom planu, možete da se posvetite sebi i odmorite koliko je to moguće. Slobodni pripadnici znaka maštaju o ulasku u ozbiljnu vezu ali trenutno nemaju energije da se posvete komunikaciji sa osobom koja im se dopada.

Posao: Mlad Mjesec u Ovnu Djevice je podstakao da izađu iz zone konfora, posvetite se hobijima i razmislite o sticanju novih znanja i vještina. Naredna nedjelja je kao stvorena za opuštanje, neće biti velikih promjena na poslovnom planu.

Zdravlje: Dobro se osjećate.

VAGA

Ljubav: Vage su na ispitu, prvi Mlad Mjesec u Ovnu može vas podstaći da analizirate dobre i loše strane veze u kojoj se nalazite. Nemojte donositi ishitrene odluke, sačekajte drugi Mlad Mjesec u Ovnu krajem aprila tada ćete spoznati realnu situaciju. Nema promjena za slobodne pripadnike znaka.

Posao: Vi ste sigurni u sebe, nakon nekoliko mjeseci preispitivanja i uspijevate da izbalansirate poslovne aktivnosti. U svom okruženju nailazite na podršku u kojoj uživate. Očekuje vas finansijski dobitak sredinom nedjelje.

Zdravlje: Nemojte se prejedati.

ŠKORPIJA

Ljubav: Škorpije očekuje zanimljiva nedjelja, fokus je na komunkaciji sa dragim ljudima. Očekuju vas pozitivne vijesti od bliskih rođaka! Slobodne Škorpije fokusirane su na svoje hobije, želite da uložite energiju u pozitivne aktivnosti i povratite kondiciju.

Posao: Nedjelja pred Škoprijama je pozitivna, nema velikih osilacija na poslovnom planu. Početak nedjelje može od vas tražiti maksimalnu koncentraciju ali ćete sve obaveze uspeti da završite na vrijeme. Vikend iskoristite za uživanje u prirodi i svježem vazduhu.

Zdravlje: Sjajno.

STRELAC

Ljubav: Strelčeve očekuje avanturistička nedjelja, proljeće vas pokreće tako da većina vas planira kraća putovanja sa partnerom. Provedite aktivno poslijepodne u prirodi, odvojte svoje misli od poslovnih aktivnosti bilo da ste u vezi ili solo.

Posao:Imate utisak da se određena komunikacija otrgla kontroli, može doći do manjegn nesporazuma u kolektivu. Ostanite smereni i iznesite javno svoje mišljenje i izanalizirajte postupke kolektiva u proteklom periodu. Zvijezde su na vašoj strani.

Zdravlje: Osjetljivo vam je grlo i glasne žice.

JARAC

Ljubav: Vaša želja za kontrolom vas parališe i iznova frustrira. Ne možete uvijek između redova shvatiti šta neko osjeća prema vama ili misli, ovog puta je vaša direktna komunikacija na ispitu. Pravo je vrijeme da riješite nesuglasice sa svojom okolinom.

Posao: Trenutno niste fokusirani na poslovnu sferu života, potrudite se da završite sa važnim obavezama. Odmorite koliko možete, prija vam tišina i pruža vam prostor za razmišljanje o sebi i ljudima koji su vam dragi. Očekuje vas novčani dobitak na samom početku nedjelje.

Zdravlje: Stabilno.

VODOLIJA

Ljubav: Pluton ulazi u sazviježđe Vodolije i podstiče vašu pozitivnu stranu ličnosti, vašu kreativnu energiju. Ljudi će uživati u vašem društvu, možete ih inspirisati da se pokrenu i učine nešto dobro za sebe. Slobodne Vodolije imaju priliku da pokrenu komunikaciju sa osobom koja im se dopada.

Posao: Ukoliko ste završili za važnim poslovnim obavezama na vrijeme nema razloga za brigu. Naredna nedjelja je mirna, ne donosi velike promjene Vodolijama na poslovnom planu. Možete da se fokusirate na privatan život.

Zdravlje: Dobro.

RIBE

Ljubav: Pokušajte da ostanete smireni u prvoj polovini nedjelje, nemojte shvatiti partnerove provokacije suviše lično. U suprotnom možete ući u konflikt koji će vam iscrpeti energiju. Posvetite se sebi i oslobodite se stresa uz fizičku aktivnost.

Posao: Na poslovnom planu Ribe očekuje stabilna nedjelja. Posvećeni ste svakodnevnim obavezama i trudite se da stvorite pozitivnu atmosferu u kolektivu. Vaš trud i višemjesečno zalaganje neće ostati neprimećeno.

Zdravlje: Naspavajte se.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana