Наоружајте се стрпљењем, пред нама је још један период ретроградног Меркура

Срна
Наоружајте се стрпљењем, пред нама је још један период ретроградног Меркура

Ова Ноћ вештица није нам донијела само добру забаву у костимима већ и једну астролошку невољу - ретроградни Меркур.

Сезона прерушавања и гледања хорор филмова је ту, а ова сезона Шкорпије доноси нам и ретроградни Меркур. Овај мистериозни водени знак натераће нас да заронимо дубоко у нашу психу и саберемо се као никада прије. Нећемо само искусити неке неприлике када су у питању апарати у кући и поруке бивших партнера, већ ће нас Шкорпијина енергија натјерати да преиспитамо нашу везу са повјерењем, интимношћу, потиснутим емоцијама и тамном страном наше личности.

Уколико сте осјетили да имате проблеме у комуникацији са људима око вас, немојте одмах да падате у ватру јер је вјероватно то све утицај ретроградног Меркура. Када се Меркур нађе у Шкорпији, он жели да пониремо у дубину проблема.

Вечерас ће Меркур да се сусретне са Венером, а то значи да је вријеме да се било који проблем у вези ревидира и да се све што смо гурали под тепих извади и протресе. Уколико желите некоме да кажете да га волите, ово је управо вријеме да то и урадите јер ћете имати храбрости за то.

10. новембра у Шкорпији се поклапају и Меркур и Сунце. Овакав положај планета отвориће нас за многе теме које смо избегавали или су нам до сада биле табу. Алипазите се неспоразума. 15. новембра Меркур и Нептун налазе се близу један другог и буде у нама дубоке емоције и емпатију па осјећамо дубоку љубав за цијело човјечанство.

20. новембра Меркур поново креће директно напред и можемо да честитамо и себи и другима на још једном периоду ретроградног Меркура који је иза нас. Можда ћете имати још покоју неволљу у комуникацији, али порукама бивших партнера види се крај, пише Космополитан. Почиње један мирнији период када можете да се опустите и резимирате лекције које сте научили у претходном периоду.

Ипак, сијенка ретроградног Меркура пратиће нас све до 7. децембра и тек након тог датума моћи ћемо да кажемо да смо на путу нечег новог. Тада ћемо моћи да се потпуно опустимо јер нас слиједећи ретроградни Меркур очекује тек у фебруару 2020. године.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана