Naoružajte se strpljenjem, pred nama je još jedan period retrogradnog Merkura

Srna
Naoružajte se strpljenjem, pred nama je još jedan period retrogradnog Merkura

Ova Noć veštica nije nam donijela samo dobru zabavu u kostimima već i jednu astrološku nevolju - retrogradni Merkur.

Sezona prerušavanja i gledanja horor filmova je tu, a ova sezona Škorpije donosi nam i retrogradni Merkur. Ovaj misteriozni vodeni znak nateraće nas da zaronimo duboko u našu psihu i saberemo se kao nikada prije. Nećemo samo iskusiti neke neprilike kada su u pitanju aparati u kući i poruke bivših partnera, već će nas Škorpijina energija natjerati da preispitamo našu vezu sa povjerenjem, intimnošću, potisnutim emocijama i tamnom stranom naše ličnosti.

Ukoliko ste osjetili da imate probleme u komunikaciji sa ljudima oko vas, nemojte odmah da padate u vatru jer je vjerovatno to sve uticaj retrogradnog Merkura. Kada se Merkur nađe u Škorpiji, on želi da poniremo u dubinu problema.

Večeras će Merkur da se susretne sa Venerom, a to znači da je vrijeme da se bilo koji problem u vezi revidira i da se sve što smo gurali pod tepih izvadi i protrese. Ukoliko želite nekome da kažete da ga volite, ovo je upravo vrijeme da to i uradite jer ćete imati hrabrosti za to.

10. novembra u Škorpiji se poklapaju i Merkur i Sunce. Ovakav položaj planeta otvoriće nas za mnoge teme koje smo izbegavali ili su nam do sada bile tabu. Alipazite se nesporazuma. 15. novembra Merkur i Neptun nalaze se blizu jedan drugog i bude u nama duboke emocije i empatiju pa osjećamo duboku ljubav za cijelo čovječanstvo.

20. novembra Merkur ponovo kreće direktno napred i možemo da čestitamo i sebi i drugima na još jednom periodu retrogradnog Merkura koji je iza nas. Možda ćete imati još pokoju nevollju u komunikaciji, ali porukama bivših partnera vidi se kraj, piše Kosmopolitan. Počinje jedan mirniji period kada možete da se opustite i rezimirate lekcije koje ste naučili u prethodnom periodu.

Ipak, sijenka retrogradnog Merkura pratiće nas sve do 7. decembra i tek nakon tog datuma moći ćemo da kažemo da smo na putu nečeg novog. Tada ćemo moći da se potpuno opustimo jer nas slijedeći retrogradni Merkur očekuje tek u februaru 2020. godine.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana