Најопасније жене у хороскопу

ГС
Најопасније жене у хороскопу

Астролози вјерују да планете које су владале на небу у вријеме када смо рођени имају одлучујући утицај на наш живот, а ово је посебно изражено код жена.

На карактер човјека не утичу само гени и животне околности, већ и звијезде, увјерени су астролози.

Жене рођене у ових пет хороскопских знакова су најопасније, и са њима нема шале.

ОВАН

Жена Ован никада није кротка. Она и те како зна како да се посвађа, а врло мудро увезује информације у мрежу коју ће (ако јој је то ћеф) исплести око особе која јој се замјерила. Зацртане циљеве ће постићи на било који начин. Ако јој нешто смета или је престала да воли партнера, лако ће ствари преокренути у своју корист и оптужити партнера да јој не даје довољно слободе, новца и прилике да живи како заслужује. Једини начин да се ослободите оптужби јесте да побјегнете од ње.

 

БЛИЗАНЦИ

Жене рођене у овом знаку су "прекаљене свађалице". Плетење интрига је њихова омиљена забава, а у овоме неријетко поткаче и добре пријатеље. Ове нимало пријатне особине су посебно изражене када активно трагају за будућим мужем. Ако сте заљубљени у жену Близанца, треба да знате да је искуство показало да су само најсталоженији и најстрпљивији стигли до матичара са њима.

 

ДЈЕВИЦА

Жена Дјевица врло добро зна како да претвори живот вољене особе у мучење. Захтијеваће разноразне ствари од ње, да јој помаже у чишћењу, прању, чак и избору новог тигања у куповини. Не може сваки мушкарац ово да поднесе. Међутим, ако је жена Дјевица таква чистуница а нашла је партнера истих склоности, тај брак ће бити веома успјешан. У супротном, приредиће му "пакао" од живота.

 

РАК

Жена Рак је веома заљубљена и опсесивна. Нарочито ако јој се чини да јој предмет њеног интересовања не обраћа дужну пажњу. Вољену особу ће пратити свуда - на послу, у бару, купатилу, па чак и ће ићи с њим и на утакмице. Ако јој се нетактички укаже на то да "гуши", Рачица не само да ће се увриједити, већ ће се постарати и да мушкарчев живот учини потпуно  неподношљивијим.

 

ШКОРПИЈА

Жена Шкорпија маестрално умије да нервира партнера злобним "пецкањем", бахатошћу и честим промјенама расположења. Све дјелује као да га тестира. Међутим, ријеч је о нечему врло једноставном - потребне су јој емоције да би се осјетила важном и значајном. Једини начин да умирите Шкорпију јесте да покушате да јој угодите у свему и обасипате је комплиментима, преноси портал Мондо.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана