Najopasnije žene u horoskopu

GS
Najopasnije žene u horoskopu

Astrolozi vjeruju da planete koje su vladale na nebu u vrijeme kada smo rođeni imaju odlučujući uticaj na naš život, a ovo je posebno izraženo kod žena.

Na karakter čovjeka ne utiču samo geni i životne okolnosti, već i zvijezde, uvjereni su astrolozi.

Žene rođene u ovih pet horoskopskih znakova su najopasnije, i sa njima nema šale.

OVAN

Žena Ovan nikada nije krotka. Ona i te kako zna kako da se posvađa, a vrlo mudro uvezuje informacije u mrežu koju će (ako joj je to ćef) isplesti oko osobe koja joj se zamjerila. Zacrtane ciljeve će postići na bilo koji način. Ako joj nešto smeta ili je prestala da voli partnera, lako će stvari preokrenuti u svoju korist i optužiti partnera da joj ne daje dovoljno slobode, novca i prilike da živi kako zaslužuje. Jedini način da se oslobodite optužbi jeste da pobjegnete od nje.

 

BLIZANCI

Žene rođene u ovom znaku su "prekaljene svađalice". Pletenje intriga je njihova omiljena zabava, a u ovome nerijetko potkače i dobre prijatelje. Ove nimalo prijatne osobine su posebno izražene kada aktivno tragaju za budućim mužem. Ako ste zaljubljeni u ženu Blizanca, treba da znate da je iskustvo pokazalo da su samo najstaloženiji i najstrpljiviji stigli do matičara sa njima.

 

DJEVICA

Žena Djevica vrlo dobro zna kako da pretvori život voljene osobe u mučenje. Zahtijevaće raznorazne stvari od nje, da joj pomaže u čišćenju, pranju, čak i izboru novog tiganja u kupovini. Ne može svaki muškarac ovo da podnese. Međutim, ako je žena Djevica takva čistunica a našla je partnera istih sklonosti, taj brak će biti veoma uspješan. U suprotnom, prirediće mu "pakao" od života.

 

RAK

Žena Rak je veoma zaljubljena i opsesivna. Naročito ako joj se čini da joj predmet njenog interesovanja ne obraća dužnu pažnju. Voljenu osobu će pratiti svuda - na poslu, u baru, kupatilu, pa čak i će ići s njim i na utakmice. Ako joj se netaktički ukaže na to da "guši", Račica ne samo da će se uvrijediti, već će se postarati i da muškarčev život učini potpuno  nepodnošljivijim.

 

ŠKORPIJA

Žena Škorpija maestralno umije da nervira partnera zlobnim "peckanjem", bahatošću i čestim promjenama raspoloženja. Sve djeluje kao da ga testira. Međutim, riječ je o nečemu vrlo jednostavnom - potrebne su joj emocije da bi se osjetila važnom i značajnom. Jedini način da umirite Škorpiju jeste da pokušate da joj ugodite u svemu i obasipate je komplimentima, prenosi portal Mondo.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana