"Најчуднији" догађај овог љета десиће се 21. јула: Драстичне промјене доживјеће три знака

ГС
Foto: Илустрација

"Најчуднији" догађај љета 2024, како га астролози називају, двоструки је пун Мјесец у Јарцу, који је почео 24. јуна и завршава се 21. јула. Поред осе помрачења у Ваги и Овну, пуни Мјесеци чине опозицију између знакова Јарца и Рака. А они су одговорни за каријеру и некретнине, као и циљеве у животу сваке особе.

То значи да ће други пун Мјесец у Јарцу 21. јула 2024. утицати на темеље живота многих људи, а Мјесец ће овог дана бити у позитивном аспекту тригон са планетом изненађења Ураном. Можете да очекујете шокантне околности. 

Највише ће утицати на три знака хороскопа, па погледајте да ли сте на списку драстичних промјена:

СТРИЈЕЛАЦ

Пун Мјесец у Јарцу долази у ваш финансијски сектор, што значи да ће се 21. јула десити важан догађај везан за ваш лични новац. Можда ћете одлучити да инвестирате, обавите већу куповину или прерасподијелите приходе да бисте побољшали своје животне услове. Владар пуног Мјесеца, Сатурн, биће у сектору некретнина. Можете успјешно да продате или купите стан, а можда чак и да изнајмите простор за посао.

БЛИЗАНЦИ

Пун Мјесец ће се десити у вашем сектору породичних финансија, што може да доведе до улагања. На примјер, можете да наслиједите стан, викендицу или земљиште од старијег рођака, за које ћете касније одлучити да га продате. Ипак, кључни моменат десиће се током пуног Мјесеца у Јарцу. Према томе, 21. јула 2024. можете да добијете и одобрење банке за кредит.

ВОДОЛИЈА

Нешто мистично и у исто вријеме судбоносно може да вам се деси у овом пуном Мјесецу јер се дешава у сектору тајни, али у исто време ваше личне финансије су аспектоване планетом карме Сатурн и тригон аспектом у некретнинама. Вјероватно је да 21. јула 2024. за скоро један или два дана можете да добијете изненадне информације које ће утицати на куповину или продају куће. Занимљиво, пун Мјесец у Јарцу може да донесе догађајте који се тичу прошлости.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана