Најбољи пријатељ за сваки знак Зодијака: Овну треба Вага, а Лаву Стријелац

ГС
Најбољи пријатељ за сваки знак Зодијака: Овну треба Вага, а Лаву Стријелац

Сви у животима требамо пријатеља с којим можемо подијелити сретне и тужне тренутке, оног неког тко је увијек ту за нас и тко нас разумије у свакој ситуацији, а погедајте ко су идеални најбољи пријатељи за сваки хороскопски знак.

Ован

Гласном и активном Овну треба његова супротност у најбољем пријатељу, а то је Вага. Оба знака могу пуно научити један од другог.

Бик

Бикови се лако погубе и зато им треба неко ко ће их свако мало моћи вратити у стварност. За то су идеалне Дјевице, чију искреност и практичност Бикови јако цијене.

Близанци

Близанцима су управо Близанци најбољи пар, али воле се дружити и с Водолијама. Њихов најбољи пријатељ мора их бити у стању пратити на свим нивоима.

Рак

Ракови воле добре забаве, а то је нешто што ће добити у пријатељству са Шкорпиом. Њима забаве чак служе да се повежу на дубоком и значајном нивоу.

Лав

Лавове најбоље разумију они рођени у знаку авантуристичког и страственог Стријелца. Њихова веза долази из тога што се тако добро разумију, а и зато јер цијене мишљења и ставове оног другог.

Дјевица

Шкорпион је најбољи одабир за Дјевице. Заједно воле откривати свијет и уживаће у дугим разговорима о истинама које су заједно схватили.

Вага

Ваге воле пријатеље уз које се могу опустити и бити оно што јесу. Уз то, требају и дивљење својих пријатеља и дружиће се са свима који им говоре како су дивни, а то најбоље ради Бик.

Шкорпија

Обично су најсретнији с најбољим пријатељем Рибом. Жуде за дубоким и трајним пријатељствима те желе своје пријатеље познавати боље од иког другог. Пријатеље доживљавају јако озбиљно.

Стријелац

Ован је савршен најбољи пријатељ за Стријелца. Заједно ће се пуно смијати и инспирирати. Ако се међусобно поштују и не свађају око тога тко је бољи, могу јако дуго трајати.  

Јарац

Они морају пронаћи некога ко је пун разумијевања и ко их може научити да се отворе. Дјевица је најближа Јарцу по схватању свијета.

Водолија

Они се најбоље слажу с Лавом. Осјетљиви су на сличне ствари и осјећајни, а и једно другом ће увијек спремно понудити раме за плакање.

Рибе

Рибе се најбоље слажу с Воделијама јер су обоје слободног духа, а и нико не може тако дубоко разумјети Рибе као Водолија, пише Times of India.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана