Najbolji prijatelj za svaki znak Zodijaka: Ovnu treba Vaga, a Lavu Strijelac

GS
Najbolji prijatelj za svaki znak Zodijaka: Ovnu treba Vaga, a Lavu Strijelac

Svi u životima trebamo prijatelja s kojim možemo podijeliti sretne i tužne trenutke, onog nekog tko je uvijek tu za nas i tko nas razumije u svakoj situaciji, a pogedajte ko su idealni najbolji prijatelji za svaki horoskopski znak.

Ovan

Glasnom i aktivnom Ovnu treba njegova suprotnost u najboljem prijatelju, a to je Vaga. Oba znaka mogu puno naučiti jedan od drugog.

Bik

Bikovi se lako pogube i zato im treba neko ko će ih svako malo moći vratiti u stvarnost. Za to su idealne Djevice, čiju iskrenost i praktičnost Bikovi jako cijene.

Blizanci

Blizancima su upravo Blizanci najbolji par, ali vole se družiti i s Vodolijama. Njihov najbolji prijatelj mora ih biti u stanju pratiti na svim nivoima.

Rak

Rakovi vole dobre zabave, a to je nešto što će dobiti u prijateljstvu sa Škorpiom. Njima zabave čak služe da se povežu na dubokom i značajnom nivou.

Lav

Lavove najbolje razumiju oni rođeni u znaku avanturističkog i strastvenog Strijelca. Njihova veza dolazi iz toga što se tako dobro razumiju, a i zato jer cijene mišljenja i stavove onog drugog.

Djevica

Škorpion je najbolji odabir za Djevice. Zajedno vole otkrivati svijet i uživaće u dugim razgovorima o istinama koje su zajedno shvatili.

Vaga

Vage vole prijatelje uz koje se mogu opustiti i biti ono što jesu. Uz to, trebaju i divljenje svojih prijatelja i družiće se sa svima koji im govore kako su divni, a to najbolje radi Bik.

Škorpija

Obično su najsretniji s najboljim prijateljem Ribom. Žude za dubokim i trajnim prijateljstvima te žele svoje prijatelje poznavati bolje od ikog drugog. Prijatelje doživljavaju jako ozbiljno.

Strijelac

Ovan je savršen najbolji prijatelj za Strijelca. Zajedno će se puno smijati i inspirirati. Ako se međusobno poštuju i ne svađaju oko toga tko je bolji, mogu jako dugo trajati.  

Jarac

Oni moraju pronaći nekoga ko je pun razumijevanja i ko ih može naučiti da se otvore. Djevica je najbliža Jarcu po shvatanju svijeta.

Vodolija

Oni se najbolje slažu s Lavom. Osjetljivi su na slične stvari i osjećajni, a i jedno drugom će uvijek spremno ponuditi rame za plakanje.

Ribe

Ribe se najbolje slažu s Vodelijama jer su oboje slobodnog duha, a i niko ne može tako duboko razumjeti Ribe kao Vodolija, piše Times of India.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana