Мушкарци рођени у овим знаковима су највјернији партнери

index.hr
Мушкарци рођени у овим знаковима су највјернији партнери

И док постоји велики број мушкараца који не могу да одоле искушењу треће особе док су у вези, овим знаковима хороскопа то не представља проблем.

 

Они у везу улазе са особом коју сматрају својом сродном душом, зато им други људи не представљају нешто што им је потребно.

Ово су три највјернија хороскопска знака.

Ован

Када траже партнерку, Овнови траже особу са којом ће се повезати на духовном нивоу. Они су изузетно одани и исто то очекују заузврат. Овнове многи често називају великим џентлменима јер своје партнерке носе као кап воде на длану.

Јарац

Јарчевима је вјерност најважнији сегмент везе. Ако осјете било какав порив за неком трећом особом док су у вези, врло озбиљно преиспитају да ли своју партнерку истински воле јер, према њиховом мишљењу, то не смије да се догађа. Врло ријетко се догађа да Јарац превари своју партнерку, пише Индекс. Они ће радије да прекину везу него да у тајности живе полигамно.

Бик

Бикови су јако озбиљни када су везе у питању. Никада се у њих не упуштају олако, а када једном упознају своју идеалну партнерку, учиниће све да је задрже. За њих је превара нешто најгоре што могу да ураде особи коју воле, зато на њу и не помишљају. Такође, поприлично су заштитнички настројени када су у питању њихови партнери па ће и њих бранити од "погледа са стране".

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана