Muškarci rođeni u ovim znakovima su najvjerniji partneri

index.hr
Muškarci rođeni u ovim znakovima su najvjerniji partneri

I dok postoji veliki broj muškaraca koji ne mogu da odole iskušenju treće osobe dok su u vezi, ovim znakovima horoskopa to ne predstavlja problem.

 

Oni u vezu ulaze sa osobom koju smatraju svojom srodnom dušom, zato im drugi ljudi ne predstavljaju nešto što im je potrebno.

Ovo su tri najvjernija horoskopska znaka.

Ovan

Kada traže partnerku, Ovnovi traže osobu sa kojom će se povezati na duhovnom nivou. Oni su izuzetno odani i isto to očekuju zauzvrat. Ovnove mnogi često nazivaju velikim džentlmenima jer svoje partnerke nose kao kap vode na dlanu.

Jarac

Jarčevima je vjernost najvažniji segment veze. Ako osjete bilo kakav poriv za nekom trećom osobom dok su u vezi, vrlo ozbiljno preispitaju da li svoju partnerku istinski vole jer, prema njihovom mišljenju, to ne smije da se događa. Vrlo rijetko se događa da Jarac prevari svoju partnerku, piše Indeks. Oni će radije da prekinu vezu nego da u tajnosti žive poligamno.

Bik

Bikovi su jako ozbiljni kada su veze u pitanju. Nikada se u njih ne upuštaju olako, a kada jednom upoznaju svoju idealnu partnerku, učiniće sve da je zadrže. Za njih je prevara nešto najgore što mogu da urade osobi koju vole, zato na nju i ne pomišljaju. Takođe, poprilično su zaštitnički nastrojeni kada su u pitanju njihovi partneri pa će i njih braniti od "pogleda sa strane".

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana