Мушкарци рођени у ова три знака су одлични очеви

GS
Foto: Vox

Мушкарци рођени у неколико хороскопских знакова једноставно воле очинске дужности и јако се поносе бригом за своју дјецу.

Ови очеви сваки интерактивни тренутак с дјецом виде у угодним и пожељним активностима. Од планирања оних на отвореном, попут планинарења, вожње бициклом па до излета у парк, обожавају и читати књиге малишанима и укључити дјецу у кухињске послове који их радују. Заправо, ови супер очеви имају невјероватну способност разумијевања емоција своје дјеце.

Рак

Као најемоционалнији очеви зодијака, ракови носе своја срце на длану, увијек стављајући породичну срећу на прво мјесто. Ови брижни и заштитнички настројени очеви су попут људских плишаних медвједића, стварају нераскидиве везе с дјецом и брину за сваку њихову потребу. Јасно је да породичне вечери укључују кокице и омиљене филмове. Успостављају ритуале прије спавања, попут читања приче, пјевања успаванке или причања са својим малишанима. Ракови користе сваки тренутак да буду са својим потомцима и његују га. Како њихова мала дјеца одрастају, укључују их у послове примјерене доби као што су постављање стола, слагање одјеће или вртларење. Очеви Ракови то претварају у игру или пријатељско такмичење како би све било и даље забава. У коначници, ови су мушкарци непоколебљива подршка коју свако дијете треба.

Дјевица

Прецизност и страст сударају се у организираним очевима рођенима у знаку Дјевице. Своју родитељску мисију схватају озбиљно, настојећи дјеци пружити само најбоље. Овај земљани знак ужива у осмишљавању занимљивих активности, структурираних рутина и образовних искустава за своју малу дјецу. Игре су маштовите и било да се ради о слагању коцкица или продавнице, сматрају да је сјести на под и играти се с дјететом изврстан начин зближавања. Дају све од себе и планирају посебне изласке један на један са дјететом. Тате Дјевице ће допустити свом тинејџеру да одабере активност или одредиште, било да је то излет у забавни парк, кино или омиљени ресторан. Они знају да је најважнији аспект бављења дјецом квалитетно заједничко вријеме.

Вага

Уносећи склад у игру, тате Ваге су усмјерени на равнотежу и љубав. Праве су тате из снова. Од домаће задаће до кућанских послова и поспремања играчака разбацаних по поду, они с весељем преузимају сваку дужност, његујући мирну и њежну атмосферу за своју дјецу. Заправо, очеви Ваге чак и једноставно купање чине авантуром с играчкама и мјехурићима. Придруже се дјетету у игри и добро се притом забављају. Шта год да раде, уживају у својој родитељској улози, пружајући чврст темељ за раст своје дјеце, преноси Љепота&Здравље.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана