Мјесечни хороскоп за август

ГС
Мјесечни хороскоп за август

Мјесечни хороскоп за август 2022. године.

Шта Вас очекује како предвиђају звијезде за мјесец август 2022. године, сазнајте у наставку који слиједи:

Ован

Налазите се под психолошким притиском, добро процијените комплетну ситуацију на пословној сцени и различите могућности које Вам стоје на располагању. Важно је да сачувате добре критеријуме у сусрету са сарадницима и приликом избора пословних циљева. Дугорочнији успијех подразумијева правилну процјену вриједности и поштовање заједничких одлука. У љубавном животу, сувише инистирате на убедљивим доказима и често тражите строго или разумно објашњење за нечије понашање. Партнер неће показати довољно слуха за све Ваше идеје или захтјеве. Пажљивије анализирајте узрочно-посљедичне везе, које остваљају одређени »траг« на Ваш љубавни однос и понашање.

Бик

Стало Вам је да околина правилно вреднује Ваше знање или професионалне способности. Али, постоје различити фактори који утичу на изненадне промјене на пословној сцени или на завршне резултате. Потрудите се да правилно испуните све своје обавезе, без психолошког притиска и такмичарских аспирација. Прије или касније, завршни резултати представљају основно мјерило вриједности. Најљепши догађаји Вас очекују у љубавном животу или у сусрету са једном драгом особом. Увијек када се узбуркају Ваше страсти и осјећања, то представља позитиван »сигнал« који води ка љубавној романси. Пренесите своју страст и инспирацију на вољену особу, будите довољно маштовити.

Близанци

Налазите се у креативној фази и преокупирани сте различитим информацијама или пословним идејама. Дјелујете као особа, која нема времена за неке случајне сусрете или за догађаје који се не уклапају у Вашу сферу интересовања. Међутим, својим енергичним понашањем код блиских сарадника подстичете различите реакције. У љубавном животу имате лош предосјећај, реагујете опрезно у ситуацијама које могу да Вас компромитују. Ствари које по Вама изгледају интересантно или допадљиво, не одговарају афинитетима које има вољена особа. Потребно је да се усагласите око заједничких тема и да боље ускладите своја разноврсна интересовања.

Рак

Преузели сте на себе велику одговорност у различитим ситуацијама, са намјером да утичете на све важне аспекте у пословно-финансијским преговорима. Примећујете да сарадници пажљиво прате или оцењују Ваше ангажовање. Ипак, Ви имате довољно снаге да се изборите са различитим проблемима. Довољно сте разумни да сачувате своју пословну позицију и да прихватите нечији утицај. У љубавном животу не долази до промјена које прижељкујете, али Ви сте упорни и не одустајете лако од својих визија. Уколико примећујете код партнера неке »сумњиве назнаке« у понашању, немојте дозволити да ствари оду предалеко. Стало Вам је да изразите своју емотивну и заводљиву страну личности пред блиском особом.

Лав

Нови догађаји на пословној сцени захтевају додатну пажњу и ангажованост, али услед различитих притисака већину обавеза завршавате у посљедњем тренутку. Мучи Вас финансијска неизвјесност, стало Вам је да инвестирате своје знање и енергију у корисне циљеве. Потребно је да сачувате добар сараднички однос како бисте остварили своје пословне визије. Покушавате да промјените свој однос са партнером у складу са личним потребама, али имате осјећај да се непрекидно вртите око истих тема. На жалост, прати Вас лош емотивни дијалог у односу са блиском особом. Ствари које Вашем виђењу изгледају јасно или прихватљиво, код Вашег партнера изазивају неки супротан ефекат или негодовање.

Дјевица

Интересантне идеје које имате потврђују Вашу оригиналност у размишљању и потврђују Вашу спремност да прихватите заједничке циљеве у договору са сарадницима. Потребно је да ускладите различита интересовања, која могу да Вам обезбиједе пословно-финансијски успијех или ново професионално напредовање. На срећу, околина Вас подржава да остварите своје пословне интересе. Јасно се примећује да сте расположени за нову романсу, не кријете своја емотивна очекивања или намјере које имате према блиској особи. Важно је да имате добар предосјећај у процјени нових догађаја или особе која обиљежава Ваш љубавни живот. Често прижељкујете да остварите све оно што Вам се налази у срцу и души.

Вага

Дјелујете резервисано пред одређеним сарадницима и одбијате нове изазове, стало Вам је да организујете своју околину за ефикасније пословање. Неповољна пословна клима неће трајати дуго, важно је да се добро припремите за наредну фазу. Одложите потписивање неких спорних докумената или финансијске трансакције под сумњивим околностима. У љубавном животу, нема потребе да се понашате сувише захтјевно или наметљиво према вољеној особи. Упорним наметањем својих ставова или строгих правила понашања, најчешће подстичете супротан ефекат. Опростите свом партнеру на различитим пропустима које чини, немојте »гасити« љубавне искре.

Шкорпион

Уз сву ажурност и одговорност коју изражавате, не можете у потпуности да удовољите свим својим сарадницима. Неко Вас наговара да наставите са започетим пословима и да се не обазирете на пропратне коментаре или на различита упозорења. Повремено осјећате недостатак воље или концентрације у обављању неких рутинских задатака. Дјелујете уздржано и не желите да прекорачите своја пословна овлашћења, стога одлажете коначну одлуку. Чини Вам се да пролазите кроз нови »љубавни сутон«. Недостају Вам већи изливи емоција и страсти у љубавном односу. Партнер често одсуствује из Вама непознатих разлога, тако да Вам ускраћује своју емотивну пажњу. Потајно прижељкујете да се оствари један романтичан сусрет или Ваша »љубавна визија«.

Стрелац

Стало Вам је да остварите своје приоритете и да будете добро информисани о различитим пословним приликама. Корисне информације могу да Вас поштеде од непотребног напора и да Вас сврстају у повлашћену позицију. Дјелујете промишљено и имате тачну представу о циљевима које треба да остварите у пословним преговорима. Сачувајте добар сараднички однос на различитим странама. У односу са вољеном особом вјешто умијете да смислите сјајан изговор, посебно када желите да ескивирате неке осјетљиве теме или ситуације које Вам се не допадају. Међутим, показаће се да партнер има позитиван утицај на Вашу одлуку или понашање, чак и када Ви имате другачије мишљење.

Јарац

Дјелујете промишљено у различитим ситуацијама, стало Вам је да придобијете нечије повјерење или наклоност у пословним круговима. Информације са којима располажете не представљају поуздане критеријуме, али без великих изазова нема ни пословне афирмације. Важно је да правилно дозирате свој стваралачки импулс са заједничким интересима. Склони сте честим промјенама у понашању и расположењу, чини Вам се да неко индиректно »контролише« Ваше кретање. Прижељкујете већу емотивну слободу или прилику да остварите своје љубавне намјере, али догађаји не иду у жељеном правцу. Тешко Вам је да ускладите свој љубавни ритам и афинитете у односу са блиском особом.

Водолија

Налазите се у сјајној форми и имате занимљиве идеје. По опробаном рецепту примењујете усјпешна правила у пословно-финансијској сарадњи. Потребан Вам је добар подстицај или неко ко би Вас подржао у одлучујућим ситуацијама. Ваша добитна комбинација, представља спој лијепих и корисних ствари у различитим правцима. У односу са вољеном особом, понекад Вам недостаје почетни занос или довољно храбрости да изразите своје емотивне намјере. Колебљивост може да Вас наведе на погрешан емотивни избор. Љубавна правила се мјењају, дозвољено је све оно што води ка заједничкој срећи и задовољству. Ваш емотивни профил најчешће одређује Ваше жеље или могућности.

Рибе

У складу са својим практичним интересима бирате нове пословне теме или циљеве. Ипак, пословна нота коју заговарате наилази на негодовање код неких сарадника. Потребно је да остварите компромис и заједнички договор, као услов за дугорочнији успијех. Вjештина прилагођавања на различите професионалне стандарде доноси успешније резултате. У љубавном односу ништа не желите да препуштате случају, али страсти Вас одају више него што наслућујете. Блиска особа на основу Вашег понашања препознаје и скривене намјере или емотивно расположење, које упорно покушавате да прикријете. Неко добро предвиђа Вашу емотивну реакцију, не можете да потиснете своја осјећања, преноси сајт  astrolook.com.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана