Mjesečni horoskop za avgust

GS
Mjesečni horoskop za avgust

Mjesečni horoskop za avgust 2022. godine.

Šta Vas očekuje kako predviđaju zvijezde za mjesec avgust 2022. godine, saznajte u nastavku koji slijedi:

Ovan

Nalazite se pod psihološkim pritiskom, dobro procijenite kompletnu situaciju na poslovnoj sceni i različite mogućnosti koje Vam stoje na raspolaganju. Važno je da sačuvate dobre kriterijume u susretu sa saradnicima i prilikom izbora poslovnih ciljeva. Dugoročniji uspijeh podrazumijeva pravilnu procjenu vrijednosti i poštovanje zajedničkih odluka. U ljubavnom životu, suviše inistirate na ubedljivim dokazima i često tražite strogo ili razumno objašnjenje za nečije ponašanje. Partner neće pokazati dovoljno sluha za sve Vaše ideje ili zahtjeve. Pažljivije analizirajte uzročno-posljedične veze, koje ostvaljaju određeni »trag« na Vaš ljubavni odnos i ponašanje.

Bik

Stalo Vam je da okolina pravilno vrednuje Vaše znanje ili profesionalne sposobnosti. Ali, postoje različiti faktori koji utiču na iznenadne promjene na poslovnoj sceni ili na završne rezultate. Potrudite se da pravilno ispunite sve svoje obaveze, bez psihološkog pritiska i takmičarskih aspiracija. Prije ili kasnije, završni rezultati predstavljaju osnovno mjerilo vrijednosti. Najljepši događaji Vas očekuju u ljubavnom životu ili u susretu sa jednom dragom osobom. Uvijek kada se uzburkaju Vaše strasti i osjećanja, to predstavlja pozitivan »signal« koji vodi ka ljubavnoj romansi. Prenesite svoju strast i inspiraciju na voljenu osobu, budite dovoljno maštoviti.

Blizanci

Nalazite se u kreativnoj fazi i preokupirani ste različitim informacijama ili poslovnim idejama. Djelujete kao osoba, koja nema vremena za neke slučajne susrete ili za događaje koji se ne uklapaju u Vašu sferu interesovanja. Međutim, svojim energičnim ponašanjem kod bliskih saradnika podstičete različite reakcije. U ljubavnom životu imate loš predosjećaj, reagujete oprezno u situacijama koje mogu da Vas kompromituju. Stvari koje po Vama izgledaju interesantno ili dopadljivo, ne odgovaraju afinitetima koje ima voljena osoba. Potrebno je da se usaglasite oko zajedničkih tema i da bolje uskladite svoja raznovrsna interesovanja.

Rak

Preuzeli ste na sebe veliku odgovornost u različitim situacijama, sa namjerom da utičete na sve važne aspekte u poslovno-finansijskim pregovorima. Primećujete da saradnici pažljivo prate ili ocenjuju Vaše angažovanje. Ipak, Vi imate dovoljno snage da se izborite sa različitim problemima. Dovoljno ste razumni da sačuvate svoju poslovnu poziciju i da prihvatite nečiji uticaj. U ljubavnom životu ne dolazi do promjena koje priželjkujete, ali Vi ste uporni i ne odustajete lako od svojih vizija. Ukoliko primećujete kod partnera neke »sumnjive naznake« u ponašanju, nemojte dozvoliti da stvari odu predaleko. Stalo Vam je da izrazite svoju emotivnu i zavodljivu stranu ličnosti pred bliskom osobom.

Lav

Novi događaji na poslovnoj sceni zahtevaju dodatnu pažnju i angažovanost, ali usled različitih pritisaka većinu obaveza završavate u posljednjem trenutku. Muči Vas finansijska neizvjesnost, stalo Vam je da investirate svoje znanje i energiju u korisne ciljeve. Potrebno je da sačuvate dobar saradnički odnos kako biste ostvarili svoje poslovne vizije. Pokušavate da promjenite svoj odnos sa partnerom u skladu sa ličnim potrebama, ali imate osjećaj da se neprekidno vrtite oko istih tema. Na žalost, prati Vas loš emotivni dijalog u odnosu sa bliskom osobom. Stvari koje Vašem viđenju izgledaju jasno ili prihvatljivo, kod Vašeg partnera izazivaju neki suprotan efekat ili negodovanje.

Djevica

Interesantne ideje koje imate potvrđuju Vašu originalnost u razmišljanju i potvrđuju Vašu spremnost da prihvatite zajedničke ciljeve u dogovoru sa saradnicima. Potrebno je da uskladite različita interesovanja, koja mogu da Vam obezbijede poslovno-finansijski uspijeh ili novo profesionalno napredovanje. Na sreću, okolina Vas podržava da ostvarite svoje poslovne interese. Jasno se primećuje da ste raspoloženi za novu romansu, ne krijete svoja emotivna očekivanja ili namjere koje imate prema bliskoj osobi. Važno je da imate dobar predosjećaj u procjeni novih događaja ili osobe koja obilježava Vaš ljubavni život. Često priželjkujete da ostvarite sve ono što Vam se nalazi u srcu i duši.

Vaga

Djelujete rezervisano pred određenim saradnicima i odbijate nove izazove, stalo Vam je da organizujete svoju okolinu za efikasnije poslovanje. Nepovoljna poslovna klima neće trajati dugo, važno je da se dobro pripremite za narednu fazu. Odložite potpisivanje nekih spornih dokumenata ili finansijske transakcije pod sumnjivim okolnostima. U ljubavnom životu, nema potrebe da se ponašate suviše zahtjevno ili nametljivo prema voljenoj osobi. Upornim nametanjem svojih stavova ili strogih pravila ponašanja, najčešće podstičete suprotan efekat. Oprostite svom partneru na različitim propustima koje čini, nemojte »gasiti« ljubavne iskre.

Škorpion

Uz svu ažurnost i odgovornost koju izražavate, ne možete u potpunosti da udovoljite svim svojim saradnicima. Neko Vas nagovara da nastavite sa započetim poslovima i da se ne obazirete na propratne komentare ili na različita upozorenja. Povremeno osjećate nedostatak volje ili koncentracije u obavljanju nekih rutinskih zadataka. Djelujete uzdržano i ne želite da prekoračite svoja poslovna ovlašćenja, stoga odlažete konačnu odluku. Čini Vam se da prolazite kroz novi »ljubavni suton«. Nedostaju Vam veći izlivi emocija i strasti u ljubavnom odnosu. Partner često odsustvuje iz Vama nepoznatih razloga, tako da Vam uskraćuje svoju emotivnu pažnju. Potajno priželjkujete da se ostvari jedan romantičan susret ili Vaša »ljubavna vizija«.

Strelac

Stalo Vam je da ostvarite svoje prioritete i da budete dobro informisani o različitim poslovnim prilikama. Korisne informacije mogu da Vas poštede od nepotrebnog napora i da Vas svrstaju u povlašćenu poziciju. Djelujete promišljeno i imate tačnu predstavu o ciljevima koje treba da ostvarite u poslovnim pregovorima. Sačuvajte dobar saradnički odnos na različitim stranama. U odnosu sa voljenom osobom vješto umijete da smislite sjajan izgovor, posebno kada želite da eskivirate neke osjetljive teme ili situacije koje Vam se ne dopadaju. Međutim, pokazaće se da partner ima pozitivan uticaj na Vašu odluku ili ponašanje, čak i kada Vi imate drugačije mišljenje.

Jarac

Djelujete promišljeno u različitim situacijama, stalo Vam je da pridobijete nečije povjerenje ili naklonost u poslovnim krugovima. Informacije sa kojima raspolažete ne predstavljaju pouzdane kriterijume, ali bez velikih izazova nema ni poslovne afirmacije. Važno je da pravilno dozirate svoj stvaralački impuls sa zajedničkim interesima. Skloni ste čestim promjenama u ponašanju i raspoloženju, čini Vam se da neko indirektno »kontroliše« Vaše kretanje. Priželjkujete veću emotivnu slobodu ili priliku da ostvarite svoje ljubavne namjere, ali događaji ne idu u željenom pravcu. Teško Vam je da uskladite svoj ljubavni ritam i afinitete u odnosu sa bliskom osobom.

Vodolija

Nalazite se u sjajnoj formi i imate zanimljive ideje. Po oprobanom receptu primenjujete usjpešna pravila u poslovno-finansijskoj saradnji. Potreban Vam je dobar podsticaj ili neko ko bi Vas podržao u odlučujućim situacijama. Vaša dobitna kombinacija, predstavlja spoj lijepih i korisnih stvari u različitim pravcima. U odnosu sa voljenom osobom, ponekad Vam nedostaje početni zanos ili dovoljno hrabrosti da izrazite svoje emotivne namjere. Kolebljivost može da Vas navede na pogrešan emotivni izbor. Ljubavna pravila se mjenjaju, dozvoljeno je sve ono što vodi ka zajedničkoj sreći i zadovoljstvu. Vaš emotivni profil najčešće određuje Vaše želje ili mogućnosti.

Ribe

U skladu sa svojim praktičnim interesima birate nove poslovne teme ili ciljeve. Ipak, poslovna nota koju zagovarate nailazi na negodovanje kod nekih saradnika. Potrebno je da ostvarite kompromis i zajednički dogovor, kao uslov za dugoročniji uspijeh. Vještina prilagođavanja na različite profesionalne standarde donosi uspešnije rezultate. U ljubavnom odnosu ništa ne želite da prepuštate slučaju, ali strasti Vas odaju više nego što naslućujete. Bliska osoba na osnovu Vašeg ponašanja prepoznaje i skrivene namjere ili emotivno raspoloženje, koje uporno pokušavate da prikrijete. Neko dobro predviđa Vašu emotivnu reakciju, ne možete da potisnete svoja osjećanja, prenosi sajt  astrolook.com.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana