Меркур улази у Овна: Март је кључан, три хороскопска знака чека кармички преокрет

ГС
Меркур улази у Овна: Март је кључан, три хороскопска знака чека кармички преокрет

Меркур у Овну најјаче ће осетити Овнови, Лавови и Стрелчеви, а неће пријати Јарчевима, Раковима и Вагама.

Ова поставка ствара особу која је брза у размишљању, одлучна и директна у комуникацији, пише Република.рс.

Акција

Меркур у Овну доноси наглашену потребу за акцијом и спонтаношћу у размишљању. Особе с овом позицијом често воле преузимати иницијативу у разговорима и брзо доносити одлуке. Њихова способност брзог размишљања често их чини ефикасним у рјешавању проблема, али такође може довести и до импулсивних одлука.

Меркур у Овну најјаче ће осетити Овнови, Лавови и Стрелчеви, а неће пријати Јарчевима, Раковима и Вагама.

Меркур, планета комуникације, интелекта и менталних процеса, долази у Овна, знак који је познат по својој храбрости, енергији и иницијативи. Ова поставка ствара особу која је брза у размишљању, одлучна и директна у комуникацији, пише Република.рс.

Ове особе имају тенденцију да буду врло директне у својој комуникацији. Не боје се изражавања својих мишљења и често ће отворено износити своје ставове. Могу бити врло страствени у својим аргументима и воле да буду у центру пажње када су у дискусијама или дебатама.

Импулсивност

Меркур у Овну такође може довести до импулсивног стила комуникације. Ове особе могу бити брзе да реагују и изразе своје мисли, понекад без пажљивог разматрања свих аспеката ситуације. Могу бити склони прекидима у разговору или скакању с теме на тему, јер имају тенденцију да брзо скачу с једне идеје на другу.

Када је у питању процес доношења одлука, особе с Меркуром у Овну су обично врло самоуверене. Верују у своје инстинкте и брзо реагују на нове информације. Међутим, могу бити склоне ризику и не узимају увек у обзир дугорочне последице својих одлука.

Храброст

Меркур у Овну доноси енергичан, брз и директан начин комуникације. Ове особе су храбре, самоуверене и спремне да преузму иницијативу у свим областима живота, али би требало да обрате пажњу на своју импулсивност и науче да балансирају брзину са пажљивијим разматрањем.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана