Merkur ulazi u Ovna: Mart je ključan, tri horoskopska znaka čeka karmički preokret

GS
Merkur ulazi u Ovna: Mart je ključan, tri horoskopska znaka čeka karmički preokret

Merkur u Ovnu najjače će osetiti Ovnovi, Lavovi i Strelčevi, a neće prijati Jarčevima, Rakovima i Vagama.

Ova postavka stvara osobu koja je brza u razmišljanju, odlučna i direktna u komunikaciji, piše Republika.rs.

Akcija

Merkur u Ovnu donosi naglašenu potrebu za akcijom i spontanošću u razmišljanju. Osobe s ovom pozicijom često vole preuzimati inicijativu u razgovorima i brzo donositi odluke. Njihova sposobnost brzog razmišljanja često ih čini efikasnim u rješavanju problema, ali takođe može dovesti i do impulsivnih odluka.

Merkur u Ovnu najjače će osetiti Ovnovi, Lavovi i Strelčevi, a neće prijati Jarčevima, Rakovima i Vagama.

Merkur, planeta komunikacije, intelekta i mentalnih procesa, dolazi u Ovna, znak koji je poznat po svojoj hrabrosti, energiji i inicijativi. Ova postavka stvara osobu koja je brza u razmišljanju, odlučna i direktna u komunikaciji, piše Republika.rs.

Ove osobe imaju tendenciju da budu vrlo direktne u svojoj komunikaciji. Ne boje se izražavanja svojih mišljenja i često će otvoreno iznositi svoje stavove. Mogu biti vrlo strastveni u svojim argumentima i vole da budu u centru pažnje kada su u diskusijama ili debatama.

Impulsivnost

Merkur u Ovnu takođe može dovesti do impulsivnog stila komunikacije. Ove osobe mogu biti brze da reaguju i izraze svoje misli, ponekad bez pažljivog razmatranja svih aspekata situacije. Mogu biti skloni prekidima u razgovoru ili skakanju s teme na temu, jer imaju tendenciju da brzo skaču s jedne ideje na drugu.

Kada je u pitanju proces donošenja odluka, osobe s Merkurom u Ovnu su obično vrlo samouverene. Veruju u svoje instinkte i brzo reaguju na nove informacije. Međutim, mogu biti sklone riziku i ne uzimaju uvek u obzir dugoročne posledice svojih odluka.

Hrabrost

Merkur u Ovnu donosi energičan, brz i direktan način komunikacije. Ove osobe su hrabre, samouverene i spremne da preuzmu inicijativu u svim oblastima života, ali bi trebalo da obrate pažnju na svoju impulsivnost i nauče da balansiraju brzinu sa pažljivijim razmatranjem.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana