Љубавни хороскоп за ово љето: Коме судбина шаље неког посебног?

Г.С.
Љубавни хороскоп за ово љето: Коме судбина шаље неког посебног?

Занимају вас предвиђања за љубавни живот у наредна три мјесеца? Прочитајте даље и откријте шта вам звијезде спремају.

Љето 2024. доноси дашак романтичне енергије, сунцем окупане дане и чаробне ноћи под звјезданим небом. Овог љета, свако има прилику да доживи незаборавне тренутке док се односи продубљују, симпатије цвјетају, а љубавници се повезују на новим нивоима. С ретроградном Венером која не планира да уноси драму, све изгледа светлије за све хороскопске знакове.

Ован

Овнове чека љето самоспознаје и личног развоја. Сјеверни чвор у вашем знаку наглашава индивидуалност, док Јужни чвор у Ваги фокусира на односе. Слободни Овнови требало би да се посвете себи, док они у вези треба да осигурају простор за индивидуалне интересе.

Бик

Љубавна Венера улази у Дјевицу 4. августа, доносећи прорачунате и промишљене романтичне одлуке. Очекујте привлачност према интелигентним и проницљивим особама, с нагласком на заједничка учења и стимулативне разговоре. Међутим, припазите да не дјелујете превише резервисано.

Близанци

Јупитер је ушао у Близанце 25. маја, доносећи срећу и друштвене прилике. Ваша идеална симпатија могла би да се појави међу пријатељима или у заједници. Отворени разговори и слободан дух привући ће љубавнике без великог притиска.

Рак

Два пуна мјесеца у Јарцу, 22. јуна и 21. јула, унеће емотивне теме у ваш љубавни живот. Стабилност и практичност постају кључне, а љубав ће се изражавати кроз практична дјела и квалитетно вријеме.

Лав

Романтична Венера улази у ваш знак 11. јула, доносећи страст и узбуђење. Ваш љубавни живот биће испуњен оданошћу, сензуалношћу и јасним намерама. Очекујте храбре исказе љубави и незаборавне романтичне успомене.

Дјевица

Венера улази у ваш знак 4. августа, доносећи интелектуално стимулативну љубав. Заљубљивање кроз заједничке погледе и филозофска искуства биће наглашено, али пазите да не интелектуализујете претерано своје емоције.

Вага

Овог љета свемир вам шаље значајне везе. Сјеверни чвор у Овну отвара ваш свијет за дубоку интимност. Умјесто површних односа, тражите љубав која оснажује и ослобађа. Судбина вам шаље неког посебног.

Шкорпија

Ретроградни Сатурн утиче на ваш романтични сектор од 29. јуна, омогућујући преиспитивање прошлих веза. Можда ћете се поновно повезати с бившом љубави или привући неког потпуно другачијег. Љето доноси зреле одлуке и разбијање старих образаца.

Стријелац

Јупитер у Близанцима доноси експанзију и срећу у ваш сектор односа. Планирање путовања и истраживање нових мјеста с љубавником биће главни фокус. Романтика је узбудљива и интелектуално освјежавајућа.

Јарац

Два пуна мјесеца у вашем знаку, 22. јуна и 21. јула, наглашавају баланс између личних и међуљудских потреба. Љето је вријеме за озбиљне, зреле везе с љубавником с интегритетом и намјером.

Водолија

Јупитер у Близанцима доноси обиље љубави и разиграност у ваш романтични сектор. Ваше унутрашње дете ће се осјећати оснажено, а љубав ће бити лагана, проточна и хировита. Уживајте у слободном духу и једноставним ужицима.

Рибе

Овог љета, почевши од 29. јуна, Сатурн улази у ретроградно кретање у вашем знаку. Ово љето љубави за вас постаје период намјерности. Не тражите пролазне везе. Умјесто тога, озбиљна Сатурнова енергија вас уземљује и подстиче да размислите о томе шта вам је заиста потребно у овом тренутку у вашем љубавном животу. Преиспитивање прошлих образаца омогућиће вам да се ослободите застарелих навика и начина размишљања о односима. Држећи своју ријеч и понашајући се с интегритетом, ваше везе ће јачати, преноси Yahoo.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана