Ljubavni horoskop za ovo ljeto: Kome sudbina šalje nekog posebnog?

G.S.
Ljubavni horoskop za ovo ljeto: Kome sudbina šalje nekog posebnog?

Zanimaju vas predviđanja za ljubavni život u naredna tri mjeseca? Pročitajte dalje i otkrijte šta vam zvijezde spremaju.

Ljeto 2024. donosi dašak romantične energije, suncem okupane dane i čarobne noći pod zvjezdanim nebom. Ovog ljeta, svako ima priliku da doživi nezaboravne trenutke dok se odnosi produbljuju, simpatije cvjetaju, a ljubavnici se povezuju na novim nivoima. S retrogradnom Venerom koja ne planira da unosi dramu, sve izgleda svetlije za sve horoskopske znakove.

Ovan

Ovnove čeka ljeto samospoznaje i ličnog razvoja. Sjeverni čvor u vašem znaku naglašava individualnost, dok Južni čvor u Vagi fokusira na odnose. Slobodni Ovnovi trebalo bi da se posvete sebi, dok oni u vezi treba da osiguraju prostor za individualne interese.

Bik

Ljubavna Venera ulazi u Djevicu 4. avgusta, donoseći proračunate i promišljene romantične odluke. Očekujte privlačnost prema inteligentnim i pronicljivim osobama, s naglaskom na zajednička učenja i stimulativne razgovore. Međutim, pripazite da ne djelujete previše rezervisano.

Blizanci

Jupiter je ušao u Blizance 25. maja, donoseći sreću i društvene prilike. Vaša idealna simpatija mogla bi da se pojavi među prijateljima ili u zajednici. Otvoreni razgovori i slobodan duh privući će ljubavnike bez velikog pritiska.

Rak

Dva puna mjeseca u Jarcu, 22. juna i 21. jula, uneće emotivne teme u vaš ljubavni život. Stabilnost i praktičnost postaju ključne, a ljubav će se izražavati kroz praktična djela i kvalitetno vrijeme.

Lav

Romantična Venera ulazi u vaš znak 11. jula, donoseći strast i uzbuđenje. Vaš ljubavni život biće ispunjen odanošću, senzualnošću i jasnim namerama. Očekujte hrabre iskaze ljubavi i nezaboravne romantične uspomene.

Djevica

Venera ulazi u vaš znak 4. avgusta, donoseći intelektualno stimulativnu ljubav. Zaljubljivanje kroz zajedničke poglede i filozofska iskustva biće naglašeno, ali pazite da ne intelektualizujete preterano svoje emocije.

Vaga

Ovog ljeta svemir vam šalje značajne veze. Sjeverni čvor u Ovnu otvara vaš svijet za duboku intimnost. Umjesto površnih odnosa, tražite ljubav koja osnažuje i oslobađa. Sudbina vam šalje nekog posebnog.

Škorpija

Retrogradni Saturn utiče na vaš romantični sektor od 29. juna, omogućujući preispitivanje prošlih veza. Možda ćete se ponovno povezati s bivšom ljubavi ili privući nekog potpuno drugačijeg. Ljeto donosi zrele odluke i razbijanje starih obrazaca.

Strijelac

Jupiter u Blizancima donosi ekspanziju i sreću u vaš sektor odnosa. Planiranje putovanja i istraživanje novih mjesta s ljubavnikom biće glavni fokus. Romantika je uzbudljiva i intelektualno osvježavajuća.

Jarac

Dva puna mjeseca u vašem znaku, 22. juna i 21. jula, naglašavaju balans između ličnih i međuljudskih potreba. Ljeto je vrijeme za ozbiljne, zrele veze s ljubavnikom s integritetom i namjerom.

Vodolija

Jupiter u Blizancima donosi obilje ljubavi i razigranost u vaš romantični sektor. Vaše unutrašnje dete će se osjećati osnaženo, a ljubav će biti lagana, protočna i hirovita. Uživajte u slobodnom duhu i jednostavnim užicima.

Ribe

Ovog ljeta, počevši od 29. juna, Saturn ulazi u retrogradno kretanje u vašem znaku. Ovo ljeto ljubavi za vas postaje period namjernosti. Ne tražite prolazne veze. Umjesto toga, ozbiljna Saturnova energija vas uzemljuje i podstiče da razmislite o tome šta vam je zaista potrebno u ovom trenutku u vašem ljubavnom životu. Preispitivanje prošlih obrazaca omogućiće vam da se oslobodite zastarelih navika i načina razmišljanja o odnosima. Držeći svoju riječ i ponašajući se s integritetom, vaše veze će jačati, prenosi Yahoo.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana