Љубавни хороскоп за април: Најбољи дани за љубав за сваки знак Зодијака

ГС
Љубавни хороскоп за април: Најбољи дани за љубав за сваки знак Зодијака

Што се тиче астрологије, припремите се да будете задивљени у априлу 2024. Готово је загарантовано да начин на који сте започели овај мјесец, неће бити и начин на који ће да се заврши, посебно када је ријеч о љубави.

Овај временски оквир, према писању "Your Tango " биће ера подизања на нови ниво и еволуције у вашем животу, док се опраштате од старог и примате раширених руку љубав и живот који вам је одувијек био предодређен.

Ево шта можете да очекујете, укључујући важне датуме за љубав, брак и ефекте ретроградног Меркура, младог Мјесеца и помрачења Сунца:

Ован

Најбољи дан за љубав: уторак, 23. април

У априлу вас очекује пун Мјесец у Шкорпији на крају мјесеца, што вам доноси неке моћне прилике за интимност. Али знајте да не можете да пронађете везу коју заиста желите све док прво не одаберете да будете оно што ви заиста јесте.

Обратите пажњу на оно што се појављује у вашем животу и да је некада потребно да донесете и непопуларне одлуке, које су уједно и оне које најдубље одјекују у вашој души. Што више будете оно што јесте, лакше ћете да привучете и изградите однос са неким ко вас види онаквим какви сте заиста.

Енергија Шкорпије такође управља и вашим партнером, тако да можете да очекујете важне догађаје овог мјесеца који ће учврстити вашу романтичну будућност.

Бик

Најбољи дан за љубав: уторак, 23. април

Како планете почињу да се премјештају у домен Бика једна по једна у априлу, тако ћете и ви почети да се осјећате све више сами, али и да се сами повлачите из све више друштвених активности. Колико год да је моћна сезона Бика која престоји, због ње додатно размишљате о својим изборима и да ли заиста поштујете своје унутрашње ја.

Може да се догоди да ви или ваш партнер повучете неке неочекиване потезе током овог периода. И док Уран и даље наставља да прави своју магију у вашем знаку, усудите се да вјерујете у себе, оставите себи простор за размишљање и претворите их прилику која ће вам омогућити да дубље пратите своје срце.

Близанци

Најбољи дан за љубав: субота, 20. април

Као ваздушни знак, нисте познати по томе да сте превише романтични. Међутим, слиједи период идеалан за романтику и дубоко повезану љубав. Али, да бисте приступили романтици и прихватили је, мораћете предходно да се повежете са својим унутрашњим ја, што ће вам тек онда помоћи да имате више простора да вјерујете и да магична љубав о којој сте одувијек сањали може заиста да се обистини.

Конјукција Јупитер-Уран у Бику ће се десити у вашој кући сродних душа. Без обзира на то како називате свој тренутни однос, у питању је дубока веза и истински сусрет двије душе. Али зато ћете морати да искључите свој логички ум и уместо тога да се ослоните на своју интуитивнију и маштовитију страну. Чинећи то, бићете склонији да слиједите своје срце и да се отворите за везу. На ваше изненађење, врло је могуће да је у питању неко ко је већ у вашем животу.

Рак

Најбољи дан за љубав: уторак, 23. април

Иако тек почињете да растежете крила, искористите нове могућности и фокусирате се на ново поглавље у каријери - то не значи да неће бити и романтичних догађаја. Покушајте да останете "будни" за све оно што вам се појављује у априлу, јер ћете пожелети да имате простор за маневар да у потпуности искористите сваку прилику.

Енергија Шкорпије влада вашим сектором посвећености, што вам такође помаже да одредите шта вам доноси највише радости. Ова енергија вас такође може поново повезати са вашим дјетињастим ја, које је одувијек сањало да живи одређену врсту живота.

Колико год да растете и мијењате се током живота, важно је и да испоштујете онај свој унутрашњи дио бића које је имало снове прије него што вам је срце сломљено. Овај период доноси нову фазу у вашем животу у којој ћете моћи да дате приоритет својој срећи и да почнете да привлачите и све остало што желите.

Лав

Најбољи дан за љубав: уторак, 23. април

Постоји снажна веза између вашег исцјељења и нових почетака који вам предстоје. У априлу ће енергија Овна освијетлити вашу кућу обиља и експанзије, активирајући невјероватну прилику за нови почетак у љубави. Али пун Мјесец у Шкорпији на крају мјесеца биће тест и прилика за изљечење.

Овај аспект вам нуди могућност да на прошлу или сличну ситуацију - реагујете на нов начин. Како се удаљавате од "унутрашњег дјетета", моћи ћете потпуније да закорачите у своје исцјељујући "одрасло ја". Тај дио вас је у потпуности способан да створи све што пожелите и отвара вам могућност да закорачите у нове почетке. Али, прво, водите рачуна како реагујете. Никада није касно за изљечење и нови почетак.

Дјевица

Најбољи дан за љубав: понедјељак, 8. април

Током сезоне Риба, енергија вас је наводила да учите, да се предате и прихватите своју емотивнију страну. Али са новим приливом енергије Овна, сада ћете бити вођени да прихватите своје жеље и дубоку наду да ћете успоставити повезивање.

Осјетићете да вам јача жеља не само за интимности, већ и да бисте могли да и много дубље да се повежете са својим партнером. Можда ће бити неких промјена које треба да се десе, али користећи оно што сте научили током сезоне Риба, реците шта заиста желите и тиме направите први корак да то и добијете.

Вага

Најбољи дан за љубав: понедјељак, 8. април

Април заиста доноси важан и снажан фокус у ваш романтични живот. То је зато што је наступа енергија Овна, владара ваше куће љубави и односа. Током овог времена пружа вам се шанса да се вратите старим темама и проблемима, али овог пута ћете имати могућност да изаберете љубав - по сваку цијену.

Оно што вас очекује у априлу је посебно дирљиво; вас сјеверни чвор у Овну и јужни чвор у вашем знаку Ваге усмјеравају ка учењу, развоју и проналажењу вјечне љубави.

Април ће вам помоћи да се приближите корак ближе томе, али морате да схватите да особа која вам је намијењена можда није она коју сте упознали док сте још били рањиви. Будите отворени за нова остварења и идеје, јер заиста имате невјероватну прилику овог мјесеца да добијете љубав коју сте одувеијк заслужили.

Шкорпија

Најбољи дан за љубав: субота, 20. април

Љубавне теме дјелују као да су имале спор старт у 2024. години, али то је само зато да би вам универзум дао простор да се  припремите за све што долази. Уран је у Бику од 2018. године, док је Јупитер ушао у овај хороскопски знак 2023. Заједно су радили на томе да вам помогну да створите простор за оно што заиста желите и да размишљате о љубави у већим (и здравијим) терминима.

Док Јупитер конјукује Уран у Бику, вашој кући романтике, очекујте изненадне и позитивне промјене у вашем животу. Можда ћете упознати неког новог, имати важан разговор или добити веома примамљиву понуду у љубави.

Једно је сигурно, свемир ради на ширењу и доношењу обиља, кроз неочекиване тренутке у вашем животу. Али такође помаже и да се остваре ваши снова - чак и они од којих сте можда већ прећутно одустали.

Стријелац

Најбољи дан за љубави: понедјељак, 8. април

Сјеверни чвор ће бити у Овну целе 2024. године, што дубоко утиче на вашу романтичну везу. Ако сте са неким ко доноси праву срећу у ваш живот и помаже вам да будете најбољи, онда је на помолу брак или, у најмању руку, вјеридба.

Али Сјеверни чвор функционише и на други начин, па  је могуће да коначно уочите да ваш партнер не заслужује више шанси или да схватите да љубав не би требало да буде толико напоран посао, због чега ћете се преусмјерити на неког бољег и здравијег.

Све ове теме ће достићи кључни тренутак почетком априла када вам предстоје нови почеци. Само што све може да се догоди много брже него што бисте икада очекивали. Све је у вашој спремности да промјене прихватите.

Јарац

Најбољи дан за љубав: субота, 20. април

Ваша романтична веза треба да буде извор радости, а не само обавеза. Када размислите зашто сте са својим партнером, требало би да јасно видите чиме они доприносе и усрећују ваш живот - а не само зато што нисте жељели да будете сами или зато што је било вријеме да се смирите. Ово је већ нешто о чему сте недавно размишљали, али ће кулминирати у тренутку  конјункције Јупитера и Урана у Бику.

Како је Јупитер планета среће, у конјункцији са Ураном - великим будитељем, па све заједно у Бику, очекујте нагла сазнања о себи, свом животу и вашој романтичној вези. Може се десити да изненада видите свог партнера у новом позитивном свјетлу, али такође можете да будете суочени са тешком истином да морате да почнете више да се фокусирате на своју срећу.

Која год страна да превагне, најважније је да будете отворени за истину јер је она коријен сваке среће.

Водолија

Најбољи дан за љубав: субота, 20. април

Јупитер који је прешао у Бика 2023. године озбиљно вам је проширио све теме везане за дом, породицу и кућну интимност, (оно кад идете у заједничке куповине, пијете кафе и гледате телевизор заједно на каучу), што је уједно и најсмисленији израз љубави.

Па иако сте познати по томе да сте слободни дух, конјункција Јупитер-Уран у Бику ће вам донијети нови осјећај изобиља и проширења у ваш сектор интимности. Без обзира на то да ли званично почињете да живите заједно или све чешће ноћите једно код другог, покренуће се разговори о томе како желите да ваша веза напредује. То је зато што ће енергија Овна освијетлити ваш сектор комуникације док стварате нови почетак у свом животу и односу који желите.

Рибе

Најбољи дан за љубав: понедјељак, 8. април

Иако ће прилив Овнове енергије сигурно користити на пољу финансија, уједно ћете се осјетити и достојним да примите љубав за којом сте одувијек жудјели. За разлику од других знакова Зодијака, ви заиста вјерујете у велике љубавне приче, али проблем настаје онда када ниједна веза не одговара ономе што сте замислили као вашу љубав из снова.

Колико год да вам је потребно да се приземљите и да се уозибиљите по питању љубави, једнако је важно и да никада не жртвујете оно што заиста знате у вашем срцу да љубав треба да буде.

Лагано улазите у период када ћете моћи да примите љубав која вам је намијењена јер сте коначно научили колико вредите. Ово ће бити почетак прелијепе љубавне везе и вијреме када ћете разумјети да љубав за којом сте жудјели до сад није остварена са онима који су је и заслужили, пише Ona.rs.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана