Ljubavni horoskop za april: Najbolji dani za ljubav za svaki znak Zodijaka

GS
Ljubavni horoskop za april: Najbolji dani za ljubav za svaki znak Zodijaka

Što se tiče astrologije, pripremite se da budete zadivljeni u aprilu 2024. Gotovo je zagarantovano da način na koji ste započeli ovaj mjesec, neće biti i način na koji će da se završi, posebno kada je riječ o ljubavi.

Ovaj vremenski okvir, prema pisanju "Your Tango " biće era podizanja na novi nivo i evolucije u vašem životu, dok se opraštate od starog i primate raširenih ruku ljubav i život koji vam je oduvijek bio predodređen.

Evo šta možete da očekujete, uključujući važne datume za ljubav, brak i efekte retrogradnog Merkura, mladog Mjeseca i pomračenja Sunca:

Ovan

Najbolji dan za ljubav: utorak, 23. april

U aprilu vas očekuje pun Mjesec u Škorpiji na kraju mjeseca, što vam donosi neke moćne prilike za intimnost. Ali znajte da ne možete da pronađete vezu koju zaista želite sve dok prvo ne odaberete da budete ono što vi zaista jeste.

Obratite pažnju na ono što se pojavljuje u vašem životu i da je nekada potrebno da donesete i nepopularne odluke, koje su ujedno i one koje najdublje odjekuju u vašoj duši. Što više budete ono što jeste, lakše ćete da privučete i izgradite odnos sa nekim ko vas vidi onakvim kakvi ste zaista.

Energija Škorpije takođe upravlja i vašim partnerom, tako da možete da očekujete važne događaje ovog mjeseca koji će učvrstiti vašu romantičnu budućnost.

Bik

Najbolji dan za ljubav: utorak, 23. april

Kako planete počinju da se premještaju u domen Bika jedna po jedna u aprilu, tako ćete i vi početi da se osjećate sve više sami, ali i da se sami povlačite iz sve više društvenih aktivnosti. Koliko god da je moćna sezona Bika koja prestoji, zbog nje dodatno razmišljate o svojim izborima i da li zaista poštujete svoje unutrašnje ja.

Može da se dogodi da vi ili vaš partner povučete neke neočekivane poteze tokom ovog perioda. I dok Uran i dalje nastavlja da pravi svoju magiju u vašem znaku, usudite se da vjerujete u sebe, ostavite sebi prostor za razmišljanje i pretvorite ih priliku koja će vam omogućiti da dublje pratite svoje srce.

Blizanci

Najbolji dan za ljubav: subota, 20. april

Kao vazdušni znak, niste poznati po tome da ste previše romantični. Međutim, slijedi period idealan za romantiku i duboko povezanu ljubav. Ali, da biste pristupili romantici i prihvatili je, moraćete predhodno da se povežete sa svojim unutrašnjim ja, što će vam tek onda pomoći da imate više prostora da vjerujete i da magična ljubav o kojoj ste oduvijek sanjali može zaista da se obistini.

Konjukcija Jupiter-Uran u Biku će se desiti u vašoj kući srodnih duša. Bez obzira na to kako nazivate svoj trenutni odnos, u pitanju je duboka veza i istinski susret dvije duše. Ali zato ćete morati da isključite svoj logički um i umesto toga da se oslonite na svoju intuitivniju i maštovitiju stranu. Čineći to, bićete skloniji da slijedite svoje srce i da se otvorite za vezu. Na vaše iznenađenje, vrlo je moguće da je u pitanju neko ko je već u vašem životu.

Rak

Najbolji dan za ljubav: utorak, 23. april

Iako tek počinjete da rastežete krila, iskoristite nove mogućnosti i fokusirate se na novo poglavlje u karijeri - to ne znači da neće biti i romantičnih događaja. Pokušajte da ostanete "budni" za sve ono što vam se pojavljuje u aprilu, jer ćete poželeti da imate prostor za manevar da u potpunosti iskoristite svaku priliku.

Energija Škorpije vlada vašim sektorom posvećenosti, što vam takođe pomaže da odredite šta vam donosi najviše radosti. Ova energija vas takođe može ponovo povezati sa vašim djetinjastim ja, koje je oduvijek sanjalo da živi određenu vrstu života.

Koliko god da rastete i mijenjate se tokom života, važno je i da ispoštujete onaj svoj unutrašnji dio bića koje je imalo snove prije nego što vam je srce slomljeno. Ovaj period donosi novu fazu u vašem životu u kojoj ćete moći da date prioritet svojoj sreći i da počnete da privlačite i sve ostalo što želite.

Lav

Najbolji dan za ljubav: utorak, 23. april

Postoji snažna veza između vašeg iscjeljenja i novih početaka koji vam predstoje. U aprilu će energija Ovna osvijetliti vašu kuću obilja i ekspanzije, aktivirajući nevjerovatnu priliku za novi početak u ljubavi. Ali pun Mjesec u Škorpiji na kraju mjeseca biće test i prilika za izlječenje.

Ovaj aspekt vam nudi mogućnost da na prošlu ili sličnu situaciju - reagujete na nov način. Kako se udaljavate od "unutrašnjeg djeteta", moći ćete potpunije da zakoračite u svoje iscjeljujući "odraslo ja". Taj dio vas je u potpunosti sposoban da stvori sve što poželite i otvara vam mogućnost da zakoračite u nove početke. Ali, prvo, vodite računa kako reagujete. Nikada nije kasno za izlječenje i novi početak.

Djevica

Najbolji dan za ljubav: ponedjeljak, 8. april

Tokom sezone Riba, energija vas je navodila da učite, da se predate i prihvatite svoju emotivniju stranu. Ali sa novim prilivom energije Ovna, sada ćete biti vođeni da prihvatite svoje želje i duboku nadu da ćete uspostaviti povezivanje.

Osjetićete da vam jača želja ne samo za intimnosti, već i da biste mogli da i mnogo dublje da se povežete sa svojim partnerom. Možda će biti nekih promjena koje treba da se dese, ali koristeći ono što ste naučili tokom sezone Riba, recite šta zaista želite i time napravite prvi korak da to i dobijete.

Vaga

Najbolji dan za ljubav: ponedjeljak, 8. april

April zaista donosi važan i snažan fokus u vaš romantični život. To je zato što je nastupa energija Ovna, vladara vaše kuće ljubavi i odnosa. Tokom ovog vremena pruža vam se šansa da se vratite starim temama i problemima, ali ovog puta ćete imati mogućnost da izaberete ljubav - po svaku cijenu.

Ono što vas očekuje u aprilu je posebno dirljivo; vas sjeverni čvor u Ovnu i južni čvor u vašem znaku Vage usmjeravaju ka učenju, razvoju i pronalaženju vječne ljubavi.

April će vam pomoći da se približite korak bliže tome, ali morate da shvatite da osoba koja vam je namijenjena možda nije ona koju ste upoznali dok ste još bili ranjivi. Budite otvoreni za nova ostvarenja i ideje, jer zaista imate nevjerovatnu priliku ovog mjeseca da dobijete ljubav koju ste oduveijk zaslužili.

Škorpija

Najbolji dan za ljubav: subota, 20. april

Ljubavne teme djeluju kao da su imale spor start u 2024. godini, ali to je samo zato da bi vam univerzum dao prostor da se  pripremite za sve što dolazi. Uran je u Biku od 2018. godine, dok je Jupiter ušao u ovaj horoskopski znak 2023. Zajedno su radili na tome da vam pomognu da stvorite prostor za ono što zaista želite i da razmišljate o ljubavi u većim (i zdravijim) terminima.

Dok Jupiter konjukuje Uran u Biku, vašoj kući romantike, očekujte iznenadne i pozitivne promjene u vašem životu. Možda ćete upoznati nekog novog, imati važan razgovor ili dobiti veoma primamljivu ponudu u ljubavi.

Jedno je sigurno, svemir radi na širenju i donošenju obilja, kroz neočekivane trenutke u vašem životu. Ali takođe pomaže i da se ostvare vaši snova - čak i oni od kojih ste možda već prećutno odustali.

Strijelac

Najbolji dan za ljubavi: ponedjeljak, 8. april

Sjeverni čvor će biti u Ovnu cele 2024. godine, što duboko utiče na vašu romantičnu vezu. Ako ste sa nekim ko donosi pravu sreću u vaš život i pomaže vam da budete najbolji, onda je na pomolu brak ili, u najmanju ruku, vjeridba.

Ali Sjeverni čvor funkcioniše i na drugi način, pa  je moguće da konačno uočite da vaš partner ne zaslužuje više šansi ili da shvatite da ljubav ne bi trebalo da bude toliko naporan posao, zbog čega ćete se preusmjeriti na nekog boljeg i zdravijeg.

Sve ove teme će dostići ključni trenutak početkom aprila kada vam predstoje novi počeci. Samo što sve može da se dogodi mnogo brže nego što biste ikada očekivali. Sve je u vašoj spremnosti da promjene prihvatite.

Jarac

Najbolji dan za ljubav: subota, 20. april

Vaša romantična veza treba da bude izvor radosti, a ne samo obaveza. Kada razmislite zašto ste sa svojim partnerom, trebalo bi da jasno vidite čime oni doprinose i usrećuju vaš život - a ne samo zato što niste željeli da budete sami ili zato što je bilo vrijeme da se smirite. Ovo je već nešto o čemu ste nedavno razmišljali, ali će kulminirati u trenutku  konjunkcije Jupitera i Urana u Biku.

Kako je Jupiter planeta sreće, u konjunkciji sa Uranom - velikim buditeljem, pa sve zajedno u Biku, očekujte nagla saznanja o sebi, svom životu i vašoj romantičnoj vezi. Može se desiti da iznenada vidite svog partnera u novom pozitivnom svjetlu, ali takođe možete da budete suočeni sa teškom istinom da morate da počnete više da se fokusirate na svoju sreću.

Koja god strana da prevagne, najvažnije je da budete otvoreni za istinu jer je ona korijen svake sreće.

Vodolija

Najbolji dan za ljubav: subota, 20. april

Jupiter koji je prešao u Bika 2023. godine ozbiljno vam je proširio sve teme vezane za dom, porodicu i kućnu intimnost, (ono kad idete u zajedničke kupovine, pijete kafe i gledate televizor zajedno na kauču), što je ujedno i najsmisleniji izraz ljubavi.

Pa iako ste poznati po tome da ste slobodni duh, konjunkcija Jupiter-Uran u Biku će vam donijeti novi osjećaj izobilja i proširenja u vaš sektor intimnosti. Bez obzira na to da li zvanično počinjete da živite zajedno ili sve češće noćite jedno kod drugog, pokrenuće se razgovori o tome kako želite da vaša veza napreduje. To je zato što će energija Ovna osvijetliti vaš sektor komunikacije dok stvarate novi početak u svom životu i odnosu koji želite.

Ribe

Najbolji dan za ljubav: ponedjeljak, 8. april

Iako će priliv Ovnove energije sigurno koristiti na polju finansija, ujedno ćete se osjetiti i dostojnim da primite ljubav za kojom ste oduvijek žudjeli. Za razliku od drugih znakova Zodijaka, vi zaista vjerujete u velike ljubavne priče, ali problem nastaje onda kada nijedna veza ne odgovara onome što ste zamislili kao vašu ljubav iz snova.

Koliko god da vam je potrebno da se prizemljite i da se uozibiljite po pitanju ljubavi, jednako je važno i da nikada ne žrtvujete ono što zaista znate u vašem srcu da ljubav treba da bude.

Lagano ulazite u period kada ćete moći da primite ljubav koja vam je namijenjena jer ste konačno naučili koliko vredite. Ovo će biti početak prelijepe ljubavne veze i vijreme kada ćete razumjeti da ljubav za kojom ste žudjeli do sad nije ostvarena sa onima koji su je i zaslužili, piše Ona.rs.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana