Љубавни хороскоп до краја јула: Један знак неће вjеровати шта га је снашло

Срна
Љубавни хороскоп до краја јула: Један знак неће вjеровати шта га је снашло

Када је љубав у питању, ево шта вас на том пољу очекује од 31. јула 2020.

Некима ће се звијезде толико насмијешити, да ће заборавити на све

ОВАН

У емотивним односима могли бисте да се осјећате помало фрустрирано. Знате да може боље, али околности не дају. Не постоји рецепт како побољшати везу, а свакако се то не може “на дугме”. Потребни су стрпљење и толеранција.

БИК

Вјерујете да оно чега тренутно нема можете измислити. С том идејом проводите вријеме у самоћи. Коначно, занемарићете личну несигурност и упустићете се у загрљаје с драгом вам особом. Онај ко воли, воли.

БЛИЗАНЦИ

Нема препрека за ваше љубавне замисли. Вољена особа подржаваће сваку вашу идеју, па макар она била и лудост. Спојићете осјећања и отвореност за људе. Многи ће заједно са партнером излазити на више мјеста, доста ће се кретати.

РАК

У своје забаве и сједељке које добрим дијелом сами организујте уносићете машту и неке неочекиване идеје. Биће забавно. Показаћете се као врло гостољубив домаћин и заједно са партнером угостићете драге пријатеље. Биће вам свима баш лијепо и пријатно.

ЛАВ

Осим што ваша друга половина покушава да вас подржи у свему, вјероватно ће јој се придружити и ваши пријатељи. Многи ће у својим мислима бити далеко од љубавне стварности. Односи су вам солидни, али ви пловите у свом свијету маште.

ДЈЕВИЦА

Не претерујте са причом, јер глас срца тражи тишину да би се препознао. Једноставно волите и не питајте. Показаћете да сте прилично откачени. Смислићете малу лудост која ће збунити све око вас, па тако и партнера.

ВАГА

Већина вас повући ће се у свој свијет маште и ту ће вртети свој филм. Биће то уточиште од стварности. Нећете баш бити вјешти у изражавању својих љубавних жеља. Партнер ће из вас ријечи извлачити кљештима, али бићете емотивни.

ШКОРПИЈА

Мале породичне теме накратко ће вам заокупити пажњу, али не толико да бисте заборавили на вољену особу. Наставићете да излазите и развијате своју везу на мудар начин. Неки су је тек започели, па нека иду полако.

СТРЕЛАЦ

Ово су дани пуни обећања. Радо ћете чаврљати са вољеном особом. Разумијећете се. Потрудите се да то потврдите неким малим поклоном. То може бити и ситница, али срцу ће бити драга и биће запамћена.

ЈАРАЦ

Изгледан је добар провод на атрактивном друштвеном мјесту. Ако сте сами, пред вама је ново познанство. Између прича и обећања, ви ћете се трудити да ово друго одржите. Биће то покушај пун добрих намјера.

ВОДОЛИЈА

Необавезна дружења уз кафу многим самцима би могла да донесу једно ново познанство које обећава нешто више. Такође ће се пред вама отворити могућности добре забаве и провода које би било штета пропустити. Стога се дотерајте и крените напоље.

РИБЕ

Недостајаће вам стрпљења да развијете једно познанство. Схватите да ствари треба понекад пустити, а не форсирати. Будите оно што јесте, односно – будите природни и слушајте свој унутрашњи глас. Он ће вас непогрешиво водити.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана