Ljubavni horoskop do kraja jula: Jedan znak neće vjerovati šta ga je snašlo

Srna
Ljubavni horoskop do kraja jula: Jedan znak neće vjerovati šta ga je snašlo

Kada je ljubav u pitanju, evo šta vas na tom polju očekuje od 31. jula 2020.

Nekima će se zvijezde toliko nasmiješiti, da će zaboraviti na sve

OVAN

U emotivnim odnosima mogli biste da se osjećate pomalo frustrirano. Znate da može bolje, ali okolnosti ne daju. Ne postoji recept kako poboljšati vezu, a svakako se to ne može “na dugme”. Potrebni su strpljenje i tolerancija.

BIK

Vjerujete da ono čega trenutno nema možete izmisliti. S tom idejom provodite vrijeme u samoći. Konačno, zanemarićete ličnu nesigurnost i upustićete se u zagrljaje s dragom vam osobom. Onaj ko voli, voli.

BLIZANCI

Nema prepreka za vaše ljubavne zamisli. Voljena osoba podržavaće svaku vašu ideju, pa makar ona bila i ludost. Spojićete osjećanja i otvorenost za ljude. Mnogi će zajedno sa partnerom izlaziti na više mjesta, dosta će se kretati.

RAK

U svoje zabave i sjedeljke koje dobrim dijelom sami organizujte unosićete maštu i neke neočekivane ideje. Biće zabavno. Pokazaćete se kao vrlo gostoljubiv domaćin i zajedno sa partnerom ugostićete drage prijatelje. Biće vam svima baš lijepo i prijatno.

LAV

Osim što vaša druga polovina pokušava da vas podrži u svemu, vjerovatno će joj se pridružiti i vaši prijatelji. Mnogi će u svojim mislima biti daleko od ljubavne stvarnosti. Odnosi su vam solidni, ali vi plovite u svom svijetu mašte.

DJEVICA

Ne preterujte sa pričom, jer glas srca traži tišinu da bi se prepoznao. Jednostavno volite i ne pitajte. Pokazaćete da ste prilično otkačeni. Smislićete malu ludost koja će zbuniti sve oko vas, pa tako i partnera.

VAGA

Većina vas povući će se u svoj svijet mašte i tu će vrteti svoj film. Biće to utočište od stvarnosti. Nećete baš biti vješti u izražavanju svojih ljubavnih želja. Partner će iz vas riječi izvlačiti klještima, ali bićete emotivni.

ŠKORPIJA

Male porodične teme nakratko će vam zaokupiti pažnju, ali ne toliko da biste zaboravili na voljenu osobu. Nastavićete da izlazite i razvijate svoju vezu na mudar način. Neki su je tek započeli, pa neka idu polako.

STRELAC

Ovo su dani puni obećanja. Rado ćete čavrljati sa voljenom osobom. Razumijećete se. Potrudite se da to potvrdite nekim malim poklonom. To može biti i sitnica, ali srcu će biti draga i biće zapamćena.

JARAC

Izgledan je dobar provod na atraktivnom društvenom mjestu. Ako ste sami, pred vama je novo poznanstvo. Između priča i obećanja, vi ćete se truditi da ovo drugo održite. Biće to pokušaj pun dobrih namjera.

VODOLIJA

Neobavezna druženja uz kafu mnogim samcima bi mogla da donesu jedno novo poznanstvo koje obećava nešto više. Takođe će se pred vama otvoriti mogućnosti dobre zabave i provoda koje bi bilo šteta propustiti. Stoga se doterajte i krenite napolje.

RIBE

Nedostajaće vam strpljenja da razvijete jedno poznanstvo. Shvatite da stvari treba ponekad pustiti, a ne forsirati. Budite ono što jeste, odnosno – budite prirodni i slušajte svoj unutrašnji glas. On će vas nepogrešivo voditi.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana