Лавови и Шкорпије данас раде “пуном паром”, а Дјевице журе да купе поклоне

Prva.rs
Лавови и Шкорпије данас раде “пуном паром”, а Дјевице журе да купе поклоне

Шта су вама звијезде приредиле за поседњи дан у овој години?

Ован

Знам да вам није до посла, али уложите још мало снаге и завршите оно што имате, па се спремите на заслужени одмор. Не будите нервозни, не морате се са онима око вас покачити баш посљедњег радног дана у години. Наглашена страст према вољеној особи.

БИК

Ништа од онога што сте испланирали не функционише како треба. Па добро, ако већ видите да ситуација иде тако како иде, макар покушајте да је пратите и да се не нервирате. Напети сте јер нисте сигурни ни како ћете успијети да се ускладите са вољеном особом због њених обавеза.

БЛИЗАНЦИ

Вама су данас у глави само трошкови, трошкови, трошкови. Колико год се ви трудили да новац распоредите баш онако како треба, увек испадне да морате потрошити више од планираног. Па шта да се ради, пред уласком у празнике смо – зажмирите на једно око....У емотивном сегменту нервоза се смирује.

РАК

Нисте се надали да ће вас сарадници или шеф изнервирати баш посљедњег радног дана у години, али шта сад....Битно је да одрадите оно што имате, да се покупите и одете кући и затворите поглавље звано 2019. До тада ће вас нервоза попустити па ћете моћи да функционишете коректно са вољеном особом.

ЛАВ

Нисте планирали да баш данас будете вриједни за све паре, али испада да ће то баш тако бити. Додуше, нисте вриједни само у пословном сегменту – не, ви сте се већ ангажовали око припрема за новогодишње славље. Емотивни партнер избјегава да вам помогне, па можете бити и мало љути на њега.

ДЈЕВИЦА

Ви сте ријешили све што сте имали, чекате да завршите радно вријеме па да се баците у шопинг и набавку свега што вам је потребно за новогодишње весеље. Будите сигурни да ћете испразнити новчаник, па зато направите списак онога што вам је потребно, не купујте импулсивно.

ВАГА

Сигурна сам да су неки од вас већ узели слободан дан и да су кренули са припремама за дочек. Ако нисте у овој групи, онда ћете гледати да оно што имате одрадите на брзину и да се изгубите у непознатом правцу... Мало нервозе код куће, вјероватно зато што сте све укућане потјерали на акцију.

ШКОРПИЈА

Не знам само одакле вам идеја да се баците на посао посљедњег радног дана у години. У сваком случају, цијело преподне је резервисано за обавезе, а поподне ћете вјероватно бити толико исцрпљени да вам неће бити ни до чега. Добро, можда ћете имати мало простора за партнера…

СТРЕЛАЦ

Ви данас не знате гдје ћете прије. Има неких пословних обавеза које морате завршити, али вас чека и доста личних које такође морате обавити. Покушаваћете да балансирате, више или мање успјешно. У другом дијелу дана осјетићете веће растерећење. Могуће због присуства и помоћи од стране вољене особе.

ЈАРАЦ

Да, знам да сте нервозни јер морате неки послић завршити на брзину, али то не значи да своје лоше расположење требате да пренесете онима са којима сте у контакту. Поготово не укућанима и вољеној особи. Функционишите полако и мирно, све ћете стићи да обавите на вријеме.

ВОДОЛИЈА

Шта ли вас је ухватило, то само ви знате. Толико сте се нешто унервозили, да просто уједате све око себе. Ако се бринете да ли ћете стићи да све одрадите, ма хоћете. Покушајте да својом нервозом не покварите неке договоре и контакте са људима који су вам пословно или емотивно битни.

РИБЕ

Нервираћете се током преподневних сати јер ће вам изгледати да ништа нећете успијети да обавите на вријеме. Сви ваши планови су у кашњењу. Без бриге, преласком у други дио дана, ово ће полако кренути да се сређује. Добро расположење јер вас очекује значајан сусрет или разговор.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана