Lavovi i Škorpije danas rade “punom parom”, a Djevice žure da kupe poklone

Prva.rs
Lavovi i Škorpije danas rade “punom parom”, a Djevice žure da kupe poklone

Šta su vama zvijezde priredile za posednji dan u ovoj godini?

Ovan

Znam da vam nije do posla, ali uložite još malo snage i završite ono što imate, pa se spremite na zasluženi odmor. Ne budite nervozni, ne morate se sa onima oko vas pokačiti baš posljednjeg radnog dana u godini. Naglašena strast prema voljenoj osobi.

BIK

Ništa od onoga što ste isplanirali ne funkcioniše kako treba. Pa dobro, ako već vidite da situacija ide tako kako ide, makar pokušajte da je pratite i da se ne nervirate. Napeti ste jer niste sigurni ni kako ćete uspijeti da se uskladite sa voljenom osobom zbog njenih obaveza.

BLIZANCI

Vama su danas u glavi samo troškovi, troškovi, troškovi. Koliko god se vi trudili da novac rasporedite baš onako kako treba, uvek ispadne da morate potrošiti više od planiranog. Pa šta da se radi, pred ulaskom u praznike smo – zažmirite na jedno oko....U emotivnom segmentu nervoza se smiruje.

RAK

Niste se nadali da će vas saradnici ili šef iznervirati baš posljednjeg radnog dana u godini, ali šta sad....Bitno je da odradite ono što imate, da se pokupite i odete kući i zatvorite poglavlje zvano 2019. Do tada će vas nervoza popustiti pa ćete moći da funkcionišete korektno sa voljenom osobom.

LAV

Niste planirali da baš danas budete vrijedni za sve pare, ali ispada da će to baš tako biti. Doduše, niste vrijedni samo u poslovnom segmentu – ne, vi ste se već angažovali oko priprema za novogodišnje slavlje. Emotivni partner izbjegava da vam pomogne, pa možete biti i malo ljuti na njega.

DJEVICA

Vi ste riješili sve što ste imali, čekate da završite radno vrijeme pa da se bacite u šoping i nabavku svega što vam je potrebno za novogodišnje veselje. Budite sigurni da ćete isprazniti novčanik, pa zato napravite spisak onoga što vam je potrebno, ne kupujte impulsivno.

VAGA

Sigurna sam da su neki od vas već uzeli slobodan dan i da su krenuli sa pripremama za doček. Ako niste u ovoj grupi, onda ćete gledati da ono što imate odradite na brzinu i da se izgubite u nepoznatom pravcu... Malo nervoze kod kuće, vjerovatno zato što ste sve ukućane potjerali na akciju.

ŠKORPIJA

Ne znam samo odakle vam ideja da se bacite na posao posljednjeg radnog dana u godini. U svakom slučaju, cijelo prepodne je rezervisano za obaveze, a popodne ćete vjerovatno biti toliko iscrpljeni da vam neće biti ni do čega. Dobro, možda ćete imati malo prostora za partnera…

STRELAC

Vi danas ne znate gdje ćete prije. Ima nekih poslovnih obaveza koje morate završiti, ali vas čeka i dosta ličnih koje takođe morate obaviti. Pokušavaćete da balansirate, više ili manje uspješno. U drugom dijelu dana osjetićete veće rasterećenje. Moguće zbog prisustva i pomoći od strane voljene osobe.

JARAC

Da, znam da ste nervozni jer morate neki poslić završiti na brzinu, ali to ne znači da svoje loše raspoloženje trebate da prenesete onima sa kojima ste u kontaktu. Pogotovo ne ukućanima i voljenoj osobi. Funkcionišite polako i mirno, sve ćete stići da obavite na vrijeme.

VODOLIJA

Šta li vas je uhvatilo, to samo vi znate. Toliko ste se nešto unervozili, da prosto ujedate sve oko sebe. Ako se brinete da li ćete stići da sve odradite, ma hoćete. Pokušajte da svojom nervozom ne pokvarite neke dogovore i kontakte sa ljudima koji su vam poslovno ili emotivno bitni.

RIBE

Nerviraćete se tokom prepodnevnih sati jer će vam izgledati da ništa nećete uspijeti da obavite na vrijeme. Svi vaši planovi su u kašnjenju. Bez brige, prelaskom u drugi dio dana, ovo će polako krenuti da se sređuje. Dobro raspoloženje jer vas očekuje značajan susret ili razgovor.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana