Колико смисла за хумор имате? Лав не воли шале на свој рачун, а Шкорпије су краљеви црног хумора

ГС
Foto: Pixabay

Сваки хороскопски знак духовит је на свој начин. Ипак, постоје они који су увијек спремни за шалу на туђ или свој рачун.

Ован

Он је један од најдуховитијих знакова хороскопа. Увијек је спреман за шалу, увијек има инспирацију како да поправи расположење у друштву. Понекад, због владајућег Марса може и да претјера у томе. Наизглед воли шалу и на свој рачун, али не дирајте у његову мужевност, јер ту је рањив. Покушаће то да сакрије, али истина се често види на његовом лицу.

Бик

Бик као један доброћудни знак, који воли све што је лијепо, укусно, и наравно забаву и хумор. Он се искрено смије, иза његових шала нема лоших намјера. Све је само због смијеха, опуштања и уживања.

Близанци

Један ведар дух и комуникативан знак. Он је највише спреман на шалу на свој рачун. Воли да слуша и коментарише све духовите приче. По својој природи је заувијек дијете, једноставно тражи нешто духовито у свему, па некад чак и у проблемима.

Рак

Један од емотивних и водених знакова воли шалу, али на један специфичан начин, с мјером, јер је Месец врло промјенљив, па све зависи од расположења. Не дирајте његову мајку и породицу.

Лав

Он је краљ, он може све, али не и његов его. Његов урођени талент за успијех и постизање високих циљева нису за шалу. Сматрају да једино они могу да критикују водеће људе у држави, јер их само они разумеју, зато што знају шта је успијех.

Дјевица

Одмах ћете помислити да они не знају за шалу. Многи због тога и мисле да су Дјевице досадне. Није тако. То је један интелектуалан знак којем су потребни вријеме и одређене теме за шалу и смијех. На послу су веома духовити јер је то место гдје су они на свом терену.

Вага

Префињена Вага је веома духовита, веровали или не. Воли чак и шалу на свој рачун, само да не буде неумесна и без стила. Све осим љубави погодно је за шалу. Љубав је за Вагу сувише озбиљна и важна да би се тиме шалили. Умјереност прије свега, да друга страна случајно не остане повријеђена.

Шкорпија

Црни хумор, вицеви и псовке карактеристике су овог знака. То њима стоји, не дјелује неукусно, јер они познају тамну страну свега што постоји. Увијек су спремни на шалу и на свој и на туђи рачун. А секс? То је тема коју они најбоље познају.

Стријелац

Духовити Стријелац! Они су весели, оптимистичног духа и хумор је нешто без чега не могу. Њихова духовитост је увек отворена, весела, окренута оптимизму, веселим и ведрим темама.

Јарац

Јарац ћути, али кад проговори, добар хумор је ту. Често уз цинизам, али иза овог повученог, ћутљивог и осетљивог знака крију се бисери духовитости. Само им је потребно вријеме како би се опустили.

Водолија

Он је један од најдуховитијих знакова хороскопа. Карактерише га брзи хумор. Врло брзо и неочекивано побесни. Шали се са свиме осим са глади и осталим патњама у свијету, ту је преозбиљан и осјетљив.

Рибе

Рибе су склоне безазленом хумору. Мало повучене по природи, уз коју чашицу вина, постају имитатори ван сваке категорије, преноси Б92.

 

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана