Koliko smisla za humor imate? Lav ne voli šale na svoj račun, a Škorpije su kraljevi crnog humora

GS
Foto: Pixabay

Svaki horoskopski znak duhovit je na svoj način. Ipak, postoje oni koji su uvijek spremni za šalu na tuđ ili svoj račun.

Ovan

On je jedan od najduhovitijih znakova horoskopa. Uvijek je spreman za šalu, uvijek ima inspiraciju kako da popravi raspoloženje u društvu. Ponekad, zbog vladajućeg Marsa može i da pretjera u tome. Naizgled voli šalu i na svoj račun, ali ne dirajte u njegovu muževnost, jer tu je ranjiv. Pokušaće to da sakrije, ali istina se često vidi na njegovom licu.

Bik

Bik kao jedan dobroćudni znak, koji voli sve što je lijepo, ukusno, i naravno zabavu i humor. On se iskreno smije, iza njegovih šala nema loših namjera. Sve je samo zbog smijeha, opuštanja i uživanja.

Blizanci

Jedan vedar duh i komunikativan znak. On je najviše spreman na šalu na svoj račun. Voli da sluša i komentariše sve duhovite priče. Po svojoj prirodi je zauvijek dijete, jednostavno traži nešto duhovito u svemu, pa nekad čak i u problemima.

Rak

Jedan od emotivnih i vodenih znakova voli šalu, ali na jedan specifičan način, s mjerom, jer je Mesec vrlo promjenljiv, pa sve zavisi od raspoloženja. Ne dirajte njegovu majku i porodicu.

Lav

On je kralj, on može sve, ali ne i njegov ego. Njegov urođeni talent za uspijeh i postizanje visokih ciljeva nisu za šalu. Smatraju da jedino oni mogu da kritikuju vodeće ljude u državi, jer ih samo oni razumeju, zato što znaju šta je uspijeh.

Djevica

Odmah ćete pomisliti da oni ne znaju za šalu. Mnogi zbog toga i misle da su Djevice dosadne. Nije tako. To je jedan intelektualan znak kojem su potrebni vrijeme i određene teme za šalu i smijeh. Na poslu su veoma duhoviti jer je to mesto gdje su oni na svom terenu.

Vaga

Prefinjena Vaga je veoma duhovita, verovali ili ne. Voli čak i šalu na svoj račun, samo da ne bude neumesna i bez stila. Sve osim ljubavi pogodno je za šalu. Ljubav je za Vagu suviše ozbiljna i važna da bi se time šalili. Umjerenost prije svega, da druga strana slučajno ne ostane povrijeđena.

Škorpija

Crni humor, vicevi i psovke karakteristike su ovog znaka. To njima stoji, ne djeluje neukusno, jer oni poznaju tamnu stranu svega što postoji. Uvijek su spremni na šalu i na svoj i na tuđi račun. A seks? To je tema koju oni najbolje poznaju.

Strijelac

Duhoviti Strijelac! Oni su veseli, optimističnog duha i humor je nešto bez čega ne mogu. Njihova duhovitost je uvek otvorena, vesela, okrenuta optimizmu, veselim i vedrim temama.

Jarac

Jarac ćuti, ali kad progovori, dobar humor je tu. Često uz cinizam, ali iza ovog povučenog, ćutljivog i osetljivog znaka kriju se biseri duhovitosti. Samo im je potrebno vrijeme kako bi se opustili.

Vodolija

On je jedan od najduhovitijih znakova horoskopa. Karakteriše ga brzi humor. Vrlo brzo i neočekivano pobesni. Šali se sa svime osim sa gladi i ostalim patnjama u svijetu, tu je preozbiljan i osjetljiv.

Ribe

Ribe su sklone bezazlenom humoru. Malo povučene po prirodi, uz koju čašicu vina, postaju imitatori van svake kategorije, prenosi B92.

 

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana