Колико правих љубави имају у животу: Шкорпије једну, а Стрелчеви чак четири...

ГС
Foto: Илустрација

Да ли у животу постоји једна права љубав или их има више? Све зависи о тога какав вам је карактер, а хороскоп према вашим карактеристикама и циљевима, може дати увид у то шта вас чека.

Ован

Овнови ће да воле три пута у животу, иако су јако скептични кад је у питању љубав. Кад заврше везу, они се више не осврћу иза себе, већ крећу даље у потрази за новим љубавним изазовима.

Бик

Бик је један од оних знакова који воле само једном. Кад нађу праву љубав спремни су да се скрасе за цели живот.

Близанци

Близанци имају три љубави у животу. Имају тенденцију да цели живот траже ону праву љубав, без обзира на тренутни љубавни статус. За сваку љубав они су уверени да је то та права.

Рак

Ракови проналазе две велике љубави током живота. Ако се догоди да се први пут у љубави разочарају спремни су да дуже време траже свог партнера, а кад га нађу уложиће све што имају у нови однос како би љубав процветала.

Лав

Лавовима је свака љубав права љубав. Јако су посвећени својим партнерима, отворени и директни - прави освајачи. Увек су емотивно присутни, па чак и кад постоји опасност да буду повређени.

Девица

Девице могу да воле само два пута у животу. Сумњичаве и скептичне по природи, тешко дозвољавају да им се неко приближи, а још теже да их партнер емотивно окупира и освоји њихов свет.

Вага

Уз Лава, Вага је знак који стварно воли сваки пут. И кад јој је најгоре, и кад има сломљено срце и разочарана је у прошлу љубав, ако се створи прилика за нову, она је спремна да започне нове односе.

Шкорпија

Шкорпија воли само једном у животу. Представници овог знака могу да имају много веза и авантура, али целим срцем ће волети само једном у животу. Лјубав је за њих дубоко емотивна и ови, врло тајанствени представници хороскопа, тешко граде нове односе.

Стрелац

Он има четири љубави у свом животу. Стрелчеви су искусни у подручју љубави и могу да воле четири пута у животу. Али како би ту љубав задржали мораће да науче да праве компромисе са партнером.

Јарац

Припадници овог знака могу да воле два пута у животу, али због затворености им је јако тешко да изразе своја осећања па је њихов почетак у љубави јако трновит. Због својих јаких и тешких карактера, често су они који раскидају везе,преноси б92.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана