Koliko pravih ljubavi imaju u životu: Škorpije jednu, a Strelčevi čak četiri...

GS
Foto: Ilustracija

Da li u životu postoji jedna prava ljubav ili ih ima više? Sve zavisi o toga kakav vam je karakter, a horoskop prema vašim karakteristikama i ciljevima, može dati uvid u to šta vas čeka.

Ovan

Ovnovi će da vole tri puta u životu, iako su jako skeptični kad je u pitanju ljubav. Kad završe vezu, oni se više ne osvrću iza sebe, već kreću dalje u potrazi za novim ljubavnim izazovima.

Bik

Bik je jedan od onih znakova koji vole samo jednom. Kad nađu pravu ljubav spremni su da se skrase za celi život.

Blizanci

Blizanci imaju tri ljubavi u životu. Imaju tendenciju da celi život traže onu pravu ljubav, bez obzira na trenutni ljubavni status. Za svaku ljubav oni su uvereni da je to ta prava.

Rak

Rakovi pronalaze dve velike ljubavi tokom života. Ako se dogodi da se prvi put u ljubavi razočaraju spremni su da duže vreme traže svog partnera, a kad ga nađu uložiće sve što imaju u novi odnos kako bi ljubav procvetala.

Lav

Lavovima je svaka ljubav prava ljubav. Jako su posvećeni svojim partnerima, otvoreni i direktni - pravi osvajači. Uvek su emotivno prisutni, pa čak i kad postoji opasnost da budu povređeni.

Devica

Device mogu da vole samo dva puta u životu. Sumnjičave i skeptične po prirodi, teško dozvoljavaju da im se neko približi, a još teže da ih partner emotivno okupira i osvoji njihov svet.

Vaga

Uz Lava, Vaga je znak koji stvarno voli svaki put. I kad joj je najgore, i kad ima slomljeno srce i razočarana je u prošlu ljubav, ako se stvori prilika za novu, ona je spremna da započne nove odnose.

Škorpija

Škorpija voli samo jednom u životu. Predstavnici ovog znaka mogu da imaju mnogo veza i avantura, ali celim srcem će voleti samo jednom u životu. Ljubav je za njih duboko emotivna i ovi, vrlo tajanstveni predstavnici horoskopa, teško grade nove odnose.

Strelac

On ima četiri ljubavi u svom životu. Strelčevi su iskusni u području ljubavi i mogu da vole četiri puta u životu. Ali kako bi tu ljubav zadržali moraće da nauče da prave kompromise sa partnerom.

Jarac

Pripadnici ovog znaka mogu da vole dva puta u životu, ali zbog zatvorenosti im je jako teško da izraze svoja osećanja pa je njihov početak u ljubavi jako trnovit. Zbog svojih jakih i teških karaktera, često su oni koji raskidaju veze,prenosi b92.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana