Који су хороскопски знаци склони неузвраћеној љубави?

ГС
Који су хороскопски знаци склони неузвраћеној љубави?

Да ли спадате у оне који увијек желе особе које не могу имати, а љубав по правилу траже на погрешним мјестима? Ако је одговор потврдан, "кривац" се можда крије баш у хороскопу.

Чак и ако нисте страствени сљедбеник астрологије може вам бити од користи информација да ли сте међу онима који се вјечито боре са неузвраћеном љубави.

Ови хороскопски знаци склонији су заљубљивању у особе које не могу имати од осталих.

Ован

Овај храбар, снажан, одважан знак такође је и један од оних који бескрајно иде за људима који га не желе - и још увијек не схвата њихове сигнале.

Овнови у себи имају комплекс спаситеља и свим срцем вјерују да ако сада нисте заљубљени у њих, бићете јер ће вам показати колико су заправо посебни.

Шкорпија

Шкорпије имају толико самопоуздања да им је готово немогуће да повјерују да их неко не жели. Зато је шкорпија увијек шокирана и изневјерена због тога како објекат њихове жеље не жели да има ништа с њима.

Једноставно им је толико сулудо да повјерују у могућност да ће бити одбијени или да се неком не свиђају, па покушавају и покушавају поново. Али једном кад коначно схвате сигнал друге особе - црно им се пише.

Стријелац

Ови добри стари романтичари заљубљују се тако јако да боли… што им је још горе јер се вјечито заљубљују у оне које је немогуће имати, примјера ради у славне особе.

Стријелац чак иде толико далеко да ће у својој глави замсилити цијели један свијет у коме може имати ту особу.

Рибе

Љубав је рибама толико важна да је траже на свим погрешним мјестима. Рибе истински желе да буду заљубљене, јер их то чини да се осјећају испуњено. Не воле да буду саме и практично зависе од других, због чега се емотивним односима и романтиком баве врло озбиљно.

Нажалост, толико горе у потрази за савршеним партнером да увијек наиђу на изразито несавршеног партнера. Иронија је у томе што се толико панично боје бола, да то само по себи привлачи идеју боли и сломљеног срца у њихове животе.

Бик

Бикови су навикли да добију оно што желе. Нажалост, и они сами сматрају да је добијање онога што желе након неког времена досадно, па су, а да то не знају, склони заљубљивању у људе које никако не могу имати.

Њихова упорна тврдоглавост их не пушта и покушаће да заведу управо ону особу која уопште не примјећује да постоје. Њихов главни мото је: "Бар сам покушао/ла."

 

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана