Koji su horoskopski znaci skloni neuzvraćenoj ljubavi?

GS
Koji su horoskopski znaci skloni neuzvraćenoj ljubavi?

Da li spadate u one koji uvijek žele osobe koje ne mogu imati, a ljubav po pravilu traže na pogrešnim mjestima? Ako je odgovor potvrdan, "krivac" se možda krije baš u horoskopu.

Čak i ako niste strastveni sljedbenik astrologije može vam biti od koristi informacija da li ste među onima koji se vječito bore sa neuzvraćenom ljubavi.

Ovi horoskopski znaci skloniji su zaljubljivanju u osobe koje ne mogu imati od ostalih.

Ovan

Ovaj hrabar, snažan, odvažan znak takođe je i jedan od onih koji beskrajno ide za ljudima koji ga ne žele - i još uvijek ne shvata njihove signale.

Ovnovi u sebi imaju kompleks spasitelja i svim srcem vjeruju da ako sada niste zaljubljeni u njih, bićete jer će vam pokazati koliko su zapravo posebni.

Škorpija

Škorpije imaju toliko samopouzdanja da im je gotovo nemoguće da povjeruju da ih neko ne želi. Zato je škorpija uvijek šokirana i iznevjerena zbog toga kako objekat njihove želje ne želi da ima ništa s njima.

Jednostavno im je toliko suludo da povjeruju u mogućnost da će biti odbijeni ili da se nekom ne sviđaju, pa pokušavaju i pokušavaju ponovo. Ali jednom kad konačno shvate signal druge osobe - crno im se piše.

Strijelac

Ovi dobri stari romantičari zaljubljuju se tako jako da boli… što im je još gore jer se vječito zaljubljuju u one koje je nemoguće imati, primjera radi u slavne osobe.

Strijelac čak ide toliko daleko da će u svojoj glavi zamsiliti cijeli jedan svijet u kome može imati tu osobu.

Ribe

Ljubav je ribama toliko važna da je traže na svim pogrešnim mjestima. Ribe istinski žele da budu zaljubljene, jer ih to čini da se osjećaju ispunjeno. Ne vole da budu same i praktično zavise od drugih, zbog čega se emotivnim odnosima i romantikom bave vrlo ozbiljno.

Nažalost, toliko gore u potrazi za savršenim partnerom da uvijek naiđu na izrazito nesavršenog partnera. Ironija je u tome što se toliko panično boje bola, da to samo po sebi privlači ideju boli i slomljenog srca u njihove živote.

Bik

Bikovi su navikli da dobiju ono što žele. Nažalost, i oni sami smatraju da je dobijanje onoga što žele nakon nekog vremena dosadno, pa su, a da to ne znaju, skloni zaljubljivanju u ljude koje nikako ne mogu imati.

Njihova uporna tvrdoglavost ih ne pušta i pokušaće da zavedu upravo onu osobu koja uopšte ne primjećuje da postoje. Njihov glavni moto je: "Bar sam pokušao/la."

 

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana