Како се ваш знак носи са раскидом?

Г.С.
Како се ваш знак носи са раскидом?

Ниједан раскид није безболан. Потребно је вријеме да се ране залијече.

Неки хороскопски знакови тугу дуго носе у себи, док други утјеху проналазе на рамену новог партнера.

Ован је 'у драми', али то не жели да покаже

Овом хороскопском знаку у вези највише смета досада, а управо то је један од главних разлога раскида.

Када ставља тачку на љубавну романсу, није нимало достојанствен. Уколико га партнер повриједи, одмах ће поставити зид испред себе. Тада је хладан као шприцер.

Иако тешко подноси раскид, то никада неће да покаже, већ ће дати све од себе да и даље остане главни освајач.

Бик пати дуго и тихо

Овај знак Зодијака се тешко одлучује за раскид, али када пресјече, више нема повратка. Бик је искрен и вјеран, а то очекује и од партнера.

Ипак, врло често му се то обије о главу. Дуго и тихо пати, а своје најдубља осјећања не жели да повери ни непријетељу.

Близанци мјесецима размишљају 'зашто?'

Близанци се јако лоше носе с раскидом јер су научили да буду у центру пажње у друштву. Управо због тога не могу да замисле да би их неко оставио.

Траже објашњења, зову партнере у касним ноћним сатима, имају изливе њежности, али ако су они ти који су ставили тачку, сигурни су у у своју одлуку, колико год она нагла била.

Рак и кад је све готово, чека да му се врати

Рак је емотиван, те у вези често сматра како не добија довољно љубави. Међутим, ријетко се одлучује за раскид или развод брака.

Истрајан је да одржи везу, али му нису страни ни љубавни излети. И када раскине, он не губи наду да ће се помирити, а добронамјерни савјети пријатеља и породице му нимало не помажу.

Лав неће показати да је повређен

Лав никада након раскида неће показати да је повријеђен. Превише је себичан и поносан како би признао пораз, те ће се трудити да увјери друге као и себе да му једноставно није стало.

Али ако раскине, труди се да бившег партнера задржи као пријатеља што му често смета код склапања нових познанстава.

Дјевица раскида на културан начин

Дјевица је вјерна и учиниће све како би веза у којој уживају заувијек трајала. Често ће слати љубавне поруке и исказивати њежност.

Ако љубав ипак пукне, потрудиће се да крај буде цивилизован каква је и она сама. Направиће рез у животу, а ако су из тог односа остала деца потрудиће се да не пате превише.

Вага глуми да је све у реду

Вага се на први поглед одлично носи с раскидом, али то је све само маска. Захваљујући сјајној глуми неће показати да је повређена јер другој страни не жели да приушти то задовољство.

Ако ипак она раскине, трудиће се да крај прође у најбољем реду.

Шкорпије на раскид гледају као на издају

Шкорпија је склона преварама, али упркос томе раскид везе доживљава као издају. Управо зато ће покушати да се освети бившем партнеру. Овај знак најтеже подноси растанак зато што се ријетко веже.

Стрелац брзо креће даље

Стрелац је посесиван и захтијеван партнер, али се јако брзо опоравља од раскида. Он сматра да у животу нема смисла жалити. Стога, води се мишљењем да ће најбоље пребољети бившег када започну нову везу.

Јарац ће учинити све да задржи партнера

Јарац не жели кратке авантуре, он је тип за дуге везе. Не подноси раскид и трудиће се свим снагама да задржи партнера, а у случају да веза ипак заврши растанком, анализираће сваки свој корак и трудиће се да открије гдје је погрешио.

Јарац је толико предан да ће партнеру опростити чак и превару.

Водолија се толико изгуби да говори све и свашта

Водолија је вјерна, али може да залута ако јој је у вези досадно. Воли да губе главна и не толерише посесивност, али ипак у раскиду се не сналази најбоље. Све оно што би требало рећи бившем партнеру Водолија говори пријатељима и породици.

И кад желе прекид, Рибе ће дуго бити тужне

Рибе улазе из једне везе у другу, врло често да нису ни прву завршиле како треба. Међутим, ако партнер њих остави, осјећајне Рибе неће моћи да се помире с тим и свим снагама ће покушавати да га разувјере.

Туга, плач и болна присећања у самоћи карактеристичне су за њихов раскид.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана