Kako se vaš znak nosi sa raskidom?

G.S.
Kako se vaš znak nosi sa raskidom?

Nijedan raskid nije bezbolan. Potrebno je vrijeme da se rane zaliječe.

Neki horoskopski znakovi tugu dugo nose u sebi, dok drugi utjehu pronalaze na ramenu novog partnera.

Ovan je 'u drami', ali to ne želi da pokaže

Ovom horoskopskom znaku u vezi najviše smeta dosada, a upravo to je jedan od glavnih razloga raskida.

Kada stavlja tačku na ljubavnu romansu, nije nimalo dostojanstven. Ukoliko ga partner povrijedi, odmah će postaviti zid ispred sebe. Tada je hladan kao špricer.

Iako teško podnosi raskid, to nikada neće da pokaže, već će dati sve od sebe da i dalje ostane glavni osvajač.

Bik pati dugo i tiho

Ovaj znak Zodijaka se teško odlučuje za raskid, ali kada presječe, više nema povratka. Bik je iskren i vjeran, a to očekuje i od partnera.

Ipak, vrlo često mu se to obije o glavu. Dugo i tiho pati, a svoje najdublja osjećanja ne želi da poveri ni neprijetelju.

Blizanci mjesecima razmišljaju 'zašto?'

Blizanci se jako loše nose s raskidom jer su naučili da budu u centru pažnje u društvu. Upravo zbog toga ne mogu da zamisle da bi ih neko ostavio.

Traže objašnjenja, zovu partnere u kasnim noćnim satima, imaju izlive nježnosti, ali ako su oni ti koji su stavili tačku, sigurni su u u svoju odluku, koliko god ona nagla bila.

Rak i kad je sve gotovo, čeka da mu se vrati

Rak je emotivan, te u vezi često smatra kako ne dobija dovoljno ljubavi. Međutim, rijetko se odlučuje za raskid ili razvod braka.

Istrajan je da održi vezu, ali mu nisu strani ni ljubavni izleti. I kada raskine, on ne gubi nadu da će se pomiriti, a dobronamjerni savjeti prijatelja i porodice mu nimalo ne pomažu.

Lav neće pokazati da je povređen

Lav nikada nakon raskida neće pokazati da je povrijeđen. Previše je sebičan i ponosan kako bi priznao poraz, te će se truditi da uvjeri druge kao i sebe da mu jednostavno nije stalo.

Ali ako raskine, trudi se da bivšeg partnera zadrži kao prijatelja što mu često smeta kod sklapanja novih poznanstava.

Djevica raskida na kulturan način

Djevica je vjerna i učiniće sve kako bi veza u kojoj uživaju zauvijek trajala. Često će slati ljubavne poruke i iskazivati nježnost.

Ako ljubav ipak pukne, potrudiće se da kraj bude civilizovan kakva je i ona sama. Napraviće rez u životu, a ako su iz tog odnosa ostala deca potrudiće se da ne pate previše.

Vaga glumi da je sve u redu

Vaga se na prvi pogled odlično nosi s raskidom, ali to je sve samo maska. Zahvaljujući sjajnoj glumi neće pokazati da je povređena jer drugoj strani ne želi da priušti to zadovoljstvo.

Ako ipak ona raskine, trudiće se da kraj prođe u najboljem redu.

Škorpije na raskid gledaju kao na izdaju

Škorpija je sklona prevarama, ali uprkos tome raskid veze doživljava kao izdaju. Upravo zato će pokušati da se osveti bivšem partneru. Ovaj znak najteže podnosi rastanak zato što se rijetko veže.

Strelac brzo kreće dalje

Strelac je posesivan i zahtijevan partner, ali se jako brzo oporavlja od raskida. On smatra da u životu nema smisla žaliti. Stoga, vodi se mišljenjem da će najbolje preboljeti bivšeg kada započnu novu vezu.

Jarac će učiniti sve da zadrži partnera

Jarac ne želi kratke avanture, on je tip za duge veze. Ne podnosi raskid i trudiće se svim snagama da zadrži partnera, a u slučaju da veza ipak završi rastankom, analiziraće svaki svoj korak i trudiće se da otkrije gdje je pogrešio.

Jarac je toliko predan da će partneru oprostiti čak i prevaru.

Vodolija se toliko izgubi da govori sve i svašta

Vodolija je vjerna, ali može da zaluta ako joj je u vezi dosadno. Voli da gube glavna i ne toleriše posesivnost, ali ipak u raskidu se ne snalazi najbolje. Sve ono što bi trebalo reći bivšem partneru Vodolija govori prijateljima i porodici.

I kad žele prekid, Ribe će dugo biti tužne

Ribe ulaze iz jedne veze u drugu, vrlo često da nisu ni prvu završile kako treba. Međutim, ako partner njih ostavi, osjećajne Ribe neće moći da se pomire s tim i svim snagama će pokušavati da ga razuvjere.

Tuga, plač i bolna prisećanja u samoći karakteristične su za njihov raskid.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana