Како мушкарци различитих знакова изражавају своја осјећања?

Агенције
Како мушкарци различитих знакова изражавају своја осјећања?

Када упознате новог момка, готово одмах почињете да покушавате да схватите његов однос према вама: да ли је озбиљан или само тражи кратку авантуру? Звијезде, тачније његов хороскопски знак, помоћи ће вам да много тога откријете.

Астролози су анализирали понашања различитих знакова зодијака и описали како се понашају ако им се дјевојка стварно свиђа.

Ован
Представници овог знака су често нестрпљиви, воле да добију све одједном, мрзе да чекају. Али направиће изузетак за дјевојку из својих снова - неће журити са стварима, покушаће да створе за вас оазу комфора и спокојства.

Бик
Ако момак Бик воли да буде с вама, уложиће напоре да то и покаже. Одмах ће вам одговорити на СМС, неће правити паузе, а ако вас види у гомили људи, неће се стидјети да приђе и чврсто вас загрли. Пуни су енергије и никада се неће уморити у покушају да изненаде своју вољену.

Близанци
Момци Близанци су врло енергични, инвентивни, али истовремено лукави. Никад им није досадно, а своју наклоност показују чињеницом да непрестано покушавају да изабраницу насмију.

Рак
Лојалан и брижан знак. Ако му се допадате, обавијестиће вас о томе тако да ни ви ни други нећете имати никакве сумње. Никад нећете бити тужни и плакати од љутње поред човјека који је Рак у хороскопу.

Лав
Они су самоувјерени и амбициозни, па више воле директан говор умјесто наговијештаја. “Свиђаш ми се”, рећи ће вам и неће лагати.

Дјевица
Воле да анализирају све, прискоче у помоћ, на њих се можете ослонити буквално у свему. Нису тако директни као Лавови, па своју симпатију показују додиром и емоционалним гестовима. Ови момци су веома интелигентни и моћи ће много да кажу о вама ако се стварно заљубе.

Вага
Идеалисти који мрзе свађе и сукобе. Њихов оптимистичан поглед на живот помаже не само њима - они чине све што могу како би повећали поштовање за дјевојку коју воле.

Шкорпија
Веома страствени момци. Поред тога, они на све могуће начине покушавају да усрјеће партнера, па ће је, попут Близанца, и сваки дан насмијати и забављати.

Стрелац
Независни и спремни за љубавне авантуре. Своју наклоност показују кроз материјалне ствари, било да је то куповина луксузног букета или одлазак у најскупљи ресторан. Поред тога, одлучујући се за везу са Стрелцем, ви постајете његов партнер у разним авантурама, тако да вам сигурно неће бити досадно.

Јарац
Представници овог знака су неповерљиви, али чим почну да се савјетују са вама или показују друге знаке вјерности, знајте: ово је љубав. За њих је важно да знају да се могу ослонити на вас - ако је тако, узмите у обзир да сте га освојили.

Водолија
Они су паметни и шармантни по природи. Показују осјећања ријечима, а не поступцима. Ако вам се представник овог знака допадне, спремите се да много причате о свему - дуго ћете разговарати.

Риба
Рибе су изузетно осјетљиве. Другима је често тешко да повреде осјећања Риба, али ако се он заљуби, онда се стварно заљуби. Сачекајте и насилне свађе, страствена помирења и романтика подудараће се са Шекспиром.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана