Kako muškarci različitih znakova izražavaju svoja osjećanja?

Agencije
Kako muškarci različitih znakova izražavaju svoja osjećanja?

Kada upoznate novog momka, gotovo odmah počinjete da pokušavate da shvatite njegov odnos prema vama: da li je ozbiljan ili samo traži kratku avanturu? Zvijezde, tačnije njegov horoskopski znak, pomoći će vam da mnogo toga otkrijete.

Astrolozi su analizirali ponašanja različitih znakova zodijaka i opisali kako se ponašaju ako im se djevojka stvarno sviđa.

Ovan
Predstavnici ovog znaka su često nestrpljivi, vole da dobiju sve odjednom, mrze da čekaju. Ali napraviće izuzetak za djevojku iz svojih snova - neće žuriti sa stvarima, pokušaće da stvore za vas oazu komfora i spokojstva.

Bik
Ako momak Bik voli da bude s vama, uložiće napore da to i pokaže. Odmah će vam odgovoriti na SMS, neće praviti pauze, a ako vas vidi u gomili ljudi, neće se stidjeti da priđe i čvrsto vas zagrli. Puni su energije i nikada se neće umoriti u pokušaju da iznenade svoju voljenu.

Blizanci
Momci Blizanci su vrlo energični, inventivni, ali istovremeno lukavi. Nikad im nije dosadno, a svoju naklonost pokazuju činjenicom da neprestano pokušavaju da izabranicu nasmiju.

Rak
Lojalan i brižan znak. Ako mu se dopadate, obavijestiće vas o tome tako da ni vi ni drugi nećete imati nikakve sumnje. Nikad nećete biti tužni i plakati od ljutnje pored čovjeka koji je Rak u horoskopu.

Lav
Oni su samouvjereni i ambiciozni, pa više vole direktan govor umjesto nagoviještaja. “Sviđaš mi se”, reći će vam i neće lagati.

Djevica
Vole da analiziraju sve, priskoče u pomoć, na njih se možete osloniti bukvalno u svemu. Nisu tako direktni kao Lavovi, pa svoju simpatiju pokazuju dodirom i emocionalnim gestovima. Ovi momci su veoma inteligentni i moći će mnogo da kažu o vama ako se stvarno zaljube.

Vaga
Idealisti koji mrze svađe i sukobe. Njihov optimističan pogled na život pomaže ne samo njima - oni čine sve što mogu kako bi povećali poštovanje za djevojku koju vole.

Škorpija
Veoma strastveni momci. Pored toga, oni na sve moguće načine pokušavaju da usrjeće partnera, pa će je, poput Blizanca, i svaki dan nasmijati i zabavljati.

Strelac
Nezavisni i spremni za ljubavne avanture. Svoju naklonost pokazuju kroz materijalne stvari, bilo da je to kupovina luksuznog buketa ili odlazak u najskuplji restoran. Pored toga, odlučujući se za vezu sa Strelcem, vi postajete njegov partner u raznim avanturama, tako da vam sigurno neće biti dosadno.

Jarac
Predstavnici ovog znaka su nepoverljivi, ali čim počnu da se savjetuju sa vama ili pokazuju druge znake vjernosti, znajte: ovo je ljubav. Za njih je važno da znaju da se mogu osloniti na vas - ako je tako, uzmite u obzir da ste ga osvojili.

Vodolija
Oni su pametni i šarmantni po prirodi. Pokazuju osjećanja riječima, a ne postupcima. Ako vam se predstavnik ovog znaka dopadne, spremite se da mnogo pričate o svemu - dugo ćete razgovarati.

Riba
Ribe su izuzetno osjetljive. Drugima je često teško da povrede osjećanja Riba, ali ako se on zaljubi, onda se stvarno zaljubi. Sačekajte i nasilne svađe, strastvena pomirenja i romantika podudaraće se sa Šekspirom.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana