Још најмање 4 срећна датума нам слиједе током марта, провјерите и која

Г.С.
Још најмање 4 срећна датума нам слиједе током марта, провјерите и која

Март је први мјесец прољећа, мјесец када планирамо, буди се енергија, спремни смо да усвојимо и прихватимо сјајне прилике. Зато је важно да искористимо све шансе које нам се пружају, а астролози истичу да ће слиједећи датуми бити најповољнији и најсрећнији:

16. март – Венера улази у Бика. Планета ће остати у овом знаку до 10. априла. Ово ће бити веома добра и важна транзиција, пошто је Венера потпуно без снаге у Овну. 16. март биће веома светао и изузетно пријатан дан. На овај дан је веома важно обавити кућне послове, чишћење, довођење ствари у ред. Покушајте да се на овај дан посветите жељи да промјените свој живот набоље, трансформишући лоше навике у позитивне. Ово је савршен дан и да урадите нешто за себе, промјените имиџ.

19. март – Меркур улази у Овна. Мркур се не осјећа савршено у знаку Овна, али му је свакако бољи него у Рибама. Прелазак у Овна ће нам дати нову инспирацију и самопоуздање, вратити пажњу и појачати жудњу за знањем. У овом знаку планета ће остати само до 2. априла. Овај дан свакако може и треба да буде посвећен финансијским и правним пословима, као и послу и пословању.

20. март – прољећна равнодневица. Ово је веома повољан и, можда, најсвијетлији дан марта. Астролози примјећују да се млад Мјесец овог пута скоро потпуно поклапа са равнодневницом, са мање од једног дана закашњења. Ово ће благотворно утицати на наше расположење. 20. март се може сматрати даном добре енергије, на који можете радити апсолутно било који посао по свом избору. Ово је добар дан и за одмор и за рад. Слушајте своју интуицију на овој равнодневици.

23. март – Плутонова промјена епохе. Најудаљенија планета Плутон извршиће прелазак у знак Водолије. Овим даном завршава се петнаестогодишњи период боравка у Јарцу. Ова транзиција може 23. март учинити мистериозним, необичним и испуњеним важним догађајима, преноси Сенса.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана