Još najmanje 4 srećna datuma nam slijede tokom marta, provjerite i koja

G.S.
Još najmanje 4 srećna datuma nam slijede tokom marta, provjerite i koja

Mart je prvi mjesec proljeća, mjesec kada planiramo, budi se energija, spremni smo da usvojimo i prihvatimo sjajne prilike. Zato je važno da iskoristimo sve šanse koje nam se pružaju, a astrolozi ističu da će slijedeći datumi biti najpovoljniji i najsrećniji:

16. mart – Venera ulazi u Bika. Planeta će ostati u ovom znaku do 10. aprila. Ovo će biti veoma dobra i važna tranzicija, pošto je Venera potpuno bez snage u Ovnu. 16. mart biće veoma svetao i izuzetno prijatan dan. Na ovaj dan je veoma važno obaviti kućne poslove, čišćenje, dovođenje stvari u red. Pokušajte da se na ovaj dan posvetite želji da promjenite svoj život nabolje, transformišući loše navike u pozitivne. Ovo je savršen dan i da uradite nešto za sebe, promjenite imidž.

19. mart – Merkur ulazi u Ovna. Mrkur se ne osjeća savršeno u znaku Ovna, ali mu je svakako bolji nego u Ribama. Prelazak u Ovna će nam dati novu inspiraciju i samopouzdanje, vratiti pažnju i pojačati žudnju za znanjem. U ovom znaku planeta će ostati samo do 2. aprila. Ovaj dan svakako može i treba da bude posvećen finansijskim i pravnim poslovima, kao i poslu i poslovanju.

20. mart – proljećna ravnodnevica. Ovo je veoma povoljan i, možda, najsvijetliji dan marta. Astrolozi primjećuju da se mlad Mjesec ovog puta skoro potpuno poklapa sa ravnodnevnicom, sa manje od jednog dana zakašnjenja. Ovo će blagotvorno uticati na naše raspoloženje. 20. mart se može smatrati danom dobre energije, na koji možete raditi apsolutno bilo koji posao po svom izboru. Ovo je dobar dan i za odmor i za rad. Slušajte svoju intuiciju na ovoj ravnodnevici.

23. mart – Plutonova promjena epohe. Najudaljenija planeta Pluton izvršiće prelazak u znak Vodolije. Ovim danom završava se petnaestogodišnji period boravka u Jarcu. Ova tranzicija može 23. mart učiniti misterioznim, neobičnim i ispunjenim važnim događajima, prenosi Sensa.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana