Јесен стиже, дуњо моја, али ова три знака ће да доживе нервни слом

ГС
Јесен стиже, дуњо моја, али ова три знака ће да доживе нервни слом

Иако је недjеља пред нама наизглед ужасна, нема те препреке која не може да се савлада

Нисмо ни поштено спрали со са тела ни износали нове сандале с отвореним прстима, а јесен је већ ту, куцка на прозор и улеће у наше животе 23. септембра. Тај датум се поклапа и са почетком сезоне Ваге, што значи да неки хороскопски знаци морају да прођу неколико тестова док не стану на прави пут. Наши љубавни животи, на пример, биће изложени изазову, па ћемо сазнати, нажалост из друге руке, да нам наши партнери не говоре баш истину.

С обзиром на то да је Месец у секстилу с Марсом у исто време када је у квадрату са Меркуром, ствари попут оговарања ће се показати као део овонедељних активности. Полумесец у Стрелцу  би требало да нам пружи неку перспективу и могућност да се ствари исправе. Како Месец улази у Водолију, можда ћемо открити да је све што сазнајемо о нашој вољеној особи нешто што смо заправо знали, али нисмо хтели себи да признамо. 

Близанци (21. мај - 20. јун)

Ово је недеља у којој долази до притиска и знате да морате да кренете напред или ћете да изгубите замах. Неке ствари вам тешко вам стоје као камен око врата до краја ове недеље јер знате да сте их месецима одлагали. Време је за покрет, али проблем је питање да ли знате који је ваш следећи потез?

Све до овог тенутка претпостављали сте да ће све доћи на своје место, али овај период вам доноси идеју да ништа није сигурно. Једина ствар која постоји за вас у периоду  до 24. септембра 2023. јесте идеја да је јесен овде, а да сте ви заглављени у лету. Време је за покрет, Близанци! Мало вам треба да будете опет они стари.

Девица (23. август - 22. септембар)

Ово би могла бити недеља вашег рођендана, Девице, и иако сте у реду са тим, то вас наводи на размишљање о томе да ли сте срећни или не. У наредна четири дана осећаћете се веома контемплативно и размишљаћете о свом животу. Да ли сте на правом путу или сте залутали? Да ли сте претпоставили да ће се ствари решити саме од себе или сте све превише узимали здраво за готово?

Овај период показује да још имате времена да донесете боље одлуке. Ако вам је ово рођенданска недеља, почастите се здравим одлукама. Знајте да сте само ви одговорни да учините свој живот бољим. Не препуштајте овај посао другима. Будите промена коју желите да видите у свом свету, драга Девице, и срећан ти рођендан!

Јарац  (22. децембар - 19. јануар)

Јесења равнодневица је стигла и баш кад сте мислили да сте, као и увек, спремни за њу, ових пар дана вас уче да не можете увек све узимати здраво за готово у погледу своје спремности. Имали сте неколико великих планова, али чини се да ће можда морати да буду одложени на неко време.Иако није до вас, ипак морате да погурате ствари. Можда ћете провести дан или два малтретирајући себе да нисте довољно добри, што значи да не контролишете сопствени живот, а то вас одмах баца у фрас. Искулирајте мало, Јарачеви! Иако можда имате тренутке хаоса, не постоји ништа што не можете да доведете у ред. Спремите се за јесен, купите нову гардеробу и опустите се мало. Немојте дозволити да вас надвлада туробан осећај, јер вас већ од недеље чека промена набоље.

 

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана