Jesen stiže, dunjo moja, ali ova tri znaka će da dožive nervni slom

GS
Jesen stiže, dunjo moja, ali ova tri znaka će da dožive nervni slom

Iako je nedjelja pred nama naizgled užasna, nema te prepreke koja ne može da se savlada

Nismo ni pošteno sprali so sa tela ni iznosali nove sandale s otvorenim prstima, a jesen je već tu, kucka na prozor i uleće u naše živote 23. septembra. Taj datum se poklapa i sa početkom sezone Vage, što znači da neki horoskopski znaci moraju da prođu nekoliko testova dok ne stanu na pravi put. Naši ljubavni životi, na primer, biće izloženi izazovu, pa ćemo saznati, nažalost iz druge ruke, da nam naši partneri ne govore baš istinu.

S obzirom na to da je Mesec u sekstilu s Marsom u isto vreme kada je u kvadratu sa Merkurom, stvari poput ogovaranja će se pokazati kao deo ovonedeljnih aktivnosti. Polumesec u Strelcu  bi trebalo da nam pruži neku perspektivu i mogućnost da se stvari isprave. Kako Mesec ulazi u Vodoliju, možda ćemo otkriti da je sve što saznajemo o našoj voljenoj osobi nešto što smo zapravo znali, ali nismo hteli sebi da priznamo. 

Blizanci (21. maj - 20. jun)

Ovo je nedelja u kojoj dolazi do pritiska i znate da morate da krenete napred ili ćete da izgubite zamah. Neke stvari vam teško vam stoje kao kamen oko vrata do kraja ove nedelje jer znate da ste ih mesecima odlagali. Vreme je za pokret, ali problem je pitanje da li znate koji je vaš sledeći potez?

Sve do ovog tenutka pretpostavljali ste da će sve doći na svoje mesto, ali ovaj period vam donosi ideju da ništa nije sigurno. Jedina stvar koja postoji za vas u periodu  do 24. septembra 2023. jeste ideja da je jesen ovde, a da ste vi zaglavljeni u letu. Vreme je za pokret, Blizanci! Malo vam treba da budete opet oni stari.

Devica (23. avgust - 22. septembar)

Ovo bi mogla biti nedelja vašeg rođendana, Device, i iako ste u redu sa tim, to vas navodi na razmišljanje o tome da li ste srećni ili ne. U naredna četiri dana osećaćete se veoma kontemplativno i razmišljaćete o svom životu. Da li ste na pravom putu ili ste zalutali? Da li ste pretpostavili da će se stvari rešiti same od sebe ili ste sve previše uzimali zdravo za gotovo?

Ovaj period pokazuje da još imate vremena da donesete bolje odluke. Ako vam je ovo rođendanska nedelja, počastite se zdravim odlukama. Znajte da ste samo vi odgovorni da učinite svoj život boljim. Ne prepuštajte ovaj posao drugima. Budite promena koju želite da vidite u svom svetu, draga Device, i srećan ti rođendan!

Jarac  (22. decembar - 19. januar)

Jesenja ravnodnevica je stigla i baš kad ste mislili da ste, kao i uvek, spremni za nju, ovih par dana vas uče da ne možete uvek sve uzimati zdravo za gotovo u pogledu svoje spremnosti. Imali ste nekoliko velikih planova, ali čini se da će možda morati da budu odloženi na neko vreme.Iako nije do vas, ipak morate da pogurate stvari. Možda ćete provesti dan ili dva maltretirajući sebe da niste dovoljno dobri, što znači da ne kontrolišete sopstveni život, a to vas odmah baca u fras. Iskulirajte malo, Jaračevi! Iako možda imate trenutke haosa, ne postoji ništa što ne možete da dovedete u red. Spremite se za jesen, kupite novu garderobu i opustite se malo. Nemojte dozvoliti da vas nadvlada turoban osećaj, jer vas već od nedelje čeka promena nabolje.

 

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana