Хороскопски знакови који не опраштају ако их повриједите

ГС
Foto: Илустрација

У наставку прочитајте којим се то знаковима не желите замјерити.

1. Јарац

Спада у скупину тешких знакова с којима се не исплати упуштати у расправу када су љути. Врло су дисциплиновани у свему па тако и у љутњи стога су способни прекрижити особу која их је повриједила и устрајати у томе.

2. Бик

Бикови су по природи врло сталожени и рационални те због тога имају потребу опростити све, али такође су врло тврдоглави и поносни. Управо их те особине спречавају да уистину и опросте особама које су им се замјериле, повриједиле их или на било који начин оштетиле.

3. Рак

Можда је тешко замислити емотивне ракове као злопамтила и ставити их у исту категорију с биковима и(ли) јарчевима, али они уистину тешко праштају. Када им направите нешто нажао, они не негодују гласно и жустро попут два раније споменута знака. Шутке ће вам дати до знања да сте повриједили њихове осјећаје и да то никада неће заборавити.

4. Шкорпија

Припаднике овог знака с разлогом се назива живом ватром. Шкорпија је уистину један од најватренијих хороскопских знакова, реагује импулзивно и страствено стога није паметно љутити га. Он нема дар опроста и ако га једном изневјерите, никада вам више у потпуности неће вјеровати.

5. Лав

Ако сте се икада запитали ко је поноснији од бика и јарца заједно, одговор је – лав. Никада вам неће опростити преступ због принципа. Лав очекује поштовање и ако га не добије, онда опрост ни није опција.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана