Horoskopski znakovi koji ne opraštaju ako ih povrijedite

GS
Foto: Ilustracija

U nastavku pročitajte kojim se to znakovima ne želite zamjeriti.

1. Jarac

Spada u skupinu teških znakova s kojima se ne isplati upuštati u raspravu kada su ljuti. Vrlo su disciplinovani u svemu pa tako i u ljutnji stoga su sposobni prekrižiti osobu koja ih je povrijedila i ustrajati u tome.

2. Bik

Bikovi su po prirodi vrlo staloženi i racionalni te zbog toga imaju potrebu oprostiti sve, ali takođe su vrlo tvrdoglavi i ponosni. Upravo ih te osobine sprečavaju da uistinu i oproste osobama koje su im se zamjerile, povrijedile ih ili na bilo koji način oštetile.

3. Rak

Možda je teško zamisliti emotivne rakove kao zlopamtila i staviti ih u istu kategoriju s bikovima i(li) jarčevima, ali oni uistinu teško praštaju. Kada im napravite nešto nažao, oni ne negoduju glasno i žustro poput dva ranije spomenuta znaka. Šutke će vam dati do znanja da ste povrijedili njihove osjećaje i da to nikada neće zaboraviti.

4. Škorpija

Pripadnike ovog znaka s razlogom se naziva živom vatrom. Škorpija je uistinu jedan od najvatrenijih horoskopskih znakova, reaguje impulzivno i strastveno stoga nije pametno ljutiti ga. On nema dar oprosta i ako ga jednom iznevjerite, nikada vam više u potpunosti neće vjerovati.

5. Lav

Ako ste se ikada zapitali ko je ponosniji od bika i jarca zajedno, odgovor je – lav. Nikada vam neće oprostiti prestup zbog principa. Lav očekuje poštovanje i ako ga ne dobije, onda oprost ni nije opcija.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana