Хороскопски знакови који мисле да су супериорни и с презиром гледају на друге

ГС
Foto: Илустрација

Многи вјерују да су понизност, љубазност и емпатија искључиво позитивне карактеристике, но неки се хороскопски знакови с тим не слажу.

Јарац

Иако га се не сматра површним, Јарац вјерује да је супериорнији од својих пријатеља и познаника. Он често новчано богатство и друштвени статус цијени далеко више од благе особности или љубазности. Јарац има тенденцију и да одбије људе на ружан и подругљив начин.

Риба

Овај знак има већи емоционални кoeфицијент од других, но користи га само када су у питању његови вољени. Када је ријеч о странцима, Рибе често не маре превише. Било да се ради о величању властитог живота или о понижавању других људи, Рибе често користе погрдне називе и грубе ријечи за друге.

Водолија

Водолија вјерује да новац може купити срећу. Увијек се размеће својим богатством и користи га као средство које му омогућава да се према другима односи лоше. Овај је знак склон поштовати друге јер имају пуно новца, велике куће и отмјене аутомобиле или образовање с елитног свјетског универзитета, што га у некој мјери чини површним, преноси Вечерњи лист.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана